Single Blog Title

This is a single blog caption

Telstar legt Belgisch jeugdinternational vast

Telstar heeft overeenstemming bereikt met de 19-jarige Siebe Vandermeulen. De rechterverdediger tekende vandaag een twee-jarig contract bij de Witte Leeuwen en zal vanaf het nieuwe seizoen aansluiten bij de selectie van Andries Jonker.

Trainer en technisch directeur Andries Jonker is blij met het vastleggen van Vandermeulen. “Absoluut. Siebe heeft de afgelopen periode bij ons mee kunnen trainen en heeft daarin een goede indruk achtergelaten. Via contacten in de voetbalwereld werd ik op zijn status gewezen en voor Telstar zijn dit buitenkansjes. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij bij Genk al wel wat ervaring kunnen opdoen bij onder andere de Youth League en is tevens jeugdinternational.”

Siebe Vandermeulen kwam de afgelopen jaren uit voor de jeugdopleiding van KRC Genk dat het eerder overnam van OH Leuven. Bij de Belgische grootmacht speelde Vandermeulen zijn wedstrijden voornamelijk in het tweede elftal waar hij meerdere keren als aanvoerder actief was in de UEFA Youth League. Vandermeulen doorliep daarnaast diverse nationale elftallen van de Rode Duivels en maakte in augustus 2019 zijn debuut voor België onder 19. Van harte welkom bij de Witte Leeuwen, Siebe!