Single Blog Title

This is a single blog caption

Telstar komt snel doelpunt niet meer te boven

Telstar heeft vanmiddag de oefenwedstrijd tegen Eredivisionist FC Emmen met 1-0 verloren. In een warm en benauwd Emmen wist de Leeuw de gastheren al binnen enkele minuten op voorsprong te schieten. Telstar kwam het doelpunt niet meer te boven en moest zodoende een kleine nederlaag slikken.

De wedstrijd was nog amper begonnen of FC Emmen kwam er gemakkelijk uit over de rechterzijde. De harde voorzet kwam voor de voeten van de Leeuw die de bal alleen maar binnen hoefde te tikken. Een valse start voor de Witte Leeuwen. FC Emmen bleef druk naar voren houden en leek al voor de eerste twintig minuten voorbij waren op 2-0 te komen. Gelukkig ging de vlag van de assistent-scheidsrechter omhoog en werd het doelpunt van Kolar afgekeurd.Telstar ging zich hierna wel wat meer met de wedstrijd bemoeien. Sprangers en Fernandes kwamen echter niet tot grote kansen in de eerste helft.

Telstar startte de tweede helft voortvarend. Het was Rashaan Fernandes die de keeper testte. Zijn schot leek in het doel te verdwijnen maar raakte uiteindelijk de kruising. Een knal van ruim 30 meter. Door het vele wisselen aan beide kanten was het voor de ploegen erg wennen aan elkaar. FC Emmen kwam nog dichtbij met een kopbal die net naast ging en een inzet die door een Witte Leeuw van de lijn werd gehaald. Benamar kreeg voor Telstar nog een mooie mogelijkheid uit een vrije trap, maar deze eindigde in de muur terwijl Bronkhorst op weg leek naar een doelpunt maar ook de vlag omhoog zag gaan.

In de absolute slotfase leek FC Emmen het duel te kunnen beslissen nadat de scheidsrechter de bal op de stip leegde. De bal werd echter slecht geraakt en eindigde op de buitenkant van de paal. Het lukte Telstar niet er een slotoffensief uit te gooien en daarmee verloren de Witte Leeuwen.