Single Blog Title

This is a single blog caption

Telstar komt niet verder dan 0-0

Telstar heeft de oefenwedstrijd tegen ADO’20 gelijkgespeeld. In Heemskerk kwamen beide ploegen in een wedstrijd zonder al te veel hoogtepunten niet verder dan 0-0.

Telstar startte de eerste helft met de vermoedelijke basis voor de competitie. Bij Telstar speelde Maarten Boddaert mee. De middenvelder trainde deze week al mee met de selectie en is in gesprek over een langer verblijf.

De eerste helft was vooral een tactisch schaakspel. De eerste doelkans kwam pas na circa 30 minuten toen Toine van Huizen de bal naast kopte. In het vervolg van de eerste helft kwam Telstar niet veel verder dan een aantal afstandsschoten.

In de tweede helft wisselde Telstar veelvuldig, maar kreeg het wel steeds meer de overhand. Voorin kregen Mahmudov en van der Linden de mogelijkheid Telstar op voorsprong te schieten, maar zij faalden. In de slotfase had Telstar nog wel recht op een strafschop. Ottenhoff werd neergehaald in de zestien, maar de scheidsrechter legde de bal buiten het strafschopgebied. Daarmee eindigde de wedstrijd in 0-0.