Single Blog Title

This is a single blog caption

Telstar huurt Shadrach Eghan

Telstar en Go Ahead Eagles hebben overeenstemming bereikt over de tijdelijke overgang van Shadrach Eghan naar de Witte Leeuwen. De 23-jarige Ghanese middenvelder wordt het komende halve seizoen gehuurd van de club uit Deventer.

Eghan is geen onbekende op de Nederlandse velden. Tussen 2012 en 2016 stond Shadrach onder contract bij FC Twente. Namens de Enschedese club kwam hij 41 keer uit in de Eredivisie. In 2013 maakte hij zijn debuut. In datzelfde jaar kwam Eghan ook de eerste keer tot scoren. In de thuiswedstrijd tegen PSV zette hij voor de eerste keer zijn naam op het scorebord. Na uitleenbeurten aan Stabæk Fotball en Vendsyssel FF vertrok Shadrach deze zomer transfervrij naar Go Ahead Eagles. Daar kwam hij dit seizoen tot 6 optredens in de hoofdmacht.

Technisch directeur Piet Buter is tevreden over de snelle slag die Telstar kon slaan. “Met het vertrek van Mohammed zijn wij meteen om tafel gegaan om een opvolger te zoeken. Wij zijn er van overtuigd dat Shadrach het in zich heeft om van grote waarde te zijn. Zijn kwaliteiten, maar ook zijn ervaring, maken het dat wij erg content zijn”.