Single Blog Title

This is a single blog caption

Telstar huurt Jeroen Houwen

Telstar en Vitesse hebben overeenstemming bereikt over de huur van Jeroen Houwen voor één seizoen. De doelman komt per direct over van de Eredivisionist uit Arnhem.

Houwen (22) is een vertrouwde naam bij de Arnhemmers. Jarenlang stond hij al bij diverse jeugdelftallen onder de lat, en in het seizoen 2017/2018 maakte de doelman zijn debuut in het eerste elftal van Vitesse. De laatste 12 wedstrijden van het afgelopen Eredivisie seizoen stond Jeroen Houwen in de basis . Met Vitesse bereikte hij via de play-offs de Europa League.

Tegenover de komst van Jeroen Houwen staat het vertrek van Joey Roggeveen. De doelman vertrekt per direct bij Telstar en keert terug naar AZ. Roggeveen maakte sinds het begin van dit seizoen deel uit van Telstar.

“Door het plotselinge vertrek van Joey hebben wij snel moeten schakelen. Met Jeroen diende er een mooie kans aan om de selectie een kwaliteitsimpuls te geven. Jeroen neemt naast zijn kwaliteiten ook ervaring mee en is daarmee een welkome versterking” aldus technisch directeur Piet Buter.