Single Blog Title

This is a single blog caption

Telstar houdt Ajax op gelijkspel

Telstar heeft vanmiddag in Amsterdam een oefenwedstrijd tegen Ajax afgewerkt. In verband met de interlandperiode speelt Telstar komend weekend geen competitie. Een mooi moment om te oefenen, en niet onverdienstelijk: 1-1.

Telstar kwam in de eerste helft op voorsprong. Donny van Iperen werkte de bal bij de tweede paal binnen toen een vrije trap goed werd ingedraaid. Telstar doelman Sven van der Maaten liet een goede indruk achter. Een aantal keer moest hij handelend optreden en voorkwam daarmee de gelijkmaker.

In de tweede helft was Telstar heel dicht bij een tweede treffer. Goed doorgaan van Shaquill Sno bracht veel gevaar mee. Hij bediende Novakovich, maar die raakte de paal. Even later was het aan de andere kant wel raak. Huntelaar verdiende een penalty toen van Heertum de bal ongelukkig op de arm kreeg. Siem de Jong zette de 1-1 op het bord en daarmee ook de eindstand.

Ajax kende een sterke opstelling. Marcel Keizer liet onder andere van Leer, Viergever, Huntelaar, Neres en de Jong meespelen. Een mooi resultaat voor onze Witte Leeuwen!