Single Blog Title

This is a single blog caption

Telstar heeft geen moeite met FC Lisse

Telstar heeft ook de tweede oefenwedstrijd winnend weten af te sluiten. Tegen FC Lisse, uitkomend in de Derde divisie, won Telstar met 5-0.

Telstar was er vanaf het begin duidelijk op gebrand de wedstrijd snel naar zich toe te trekken. Onder leiding van de fanatieke Toine van Huizen werd en vroegtijdig druk gezet en werd de tegenstander snel vastgezet. Dit resulteerde snel in een flink aantal goede kansen. Het duurde echter tot de 17e minuut voor het overwicht ook op het scorebord tot uiting kwam. Toine van Huizen kon een voorzet vanaf de zijkant in alle ruimte aannemen, en hij werkte de bal goed binnen achter de doelman. Telstar bleef het overwicht houden en dwong een flink aantal kansen af, maar regelmatig ontbrak de afronding om de score verder uit te breiden.

In de tweede helft ging, een flink gewijzigd, Telstar door op de bekende weg. De gretigheid van de nieuwe spelers spatte er af, en dit werd dan ook al snel duidelijk in de score. Anass Najah veroverde de bal, en kon daarna de keeper passeren met een bekeken schot. Niet lang daarna werd de wedstrijd definitief op slot gegooid toen invaller Floris van der Linden de bal snoeihard binnen knikte na goed voorbereidend werk van Dylan Mertens. De aanvallers kregen nog wel een aantal goede kansen de score verder uit te breiden, maar er was een strafschop voor nodig om de stand naar 4-0 te tillen. Darren Rosheuvel toonde zich de betere in het rechtstreekse duel met de doelman. Als slot van de wedstrijd schoot Anass Najah de vijfde treffer van de avond binnen. Waar Floris van der Linden de bal nog mistte, kon Najah op de doellijn binnen schieten. Daarmee sloot Telstar ook de tweede wedstrijd winnend af.

Zaterdag speelt Telstar, tijdens de jaarlijkse open dag, in een drieluik met VSV en Stormvogels. De wedstrijden starten om 14.30 uur. Telstar speelt haar eerste wedstrijd om 15.30 uur.