Single Blog Title

This is a single blog caption

Telstar goed vertegenwoordigd

De goede prestaties van de Witte Leeuwen zijn ook de landelijke media opgevallen. De Voetbal International publiceert elke week een overzicht van de best presterende spelers in die speelronde. Deze week is Telstar maar liefst met 4 spelers vertegenwoordigd in het elftal van de week. Toine van Huizen, Jerdy Schouten, Andrija Novakovich én Melvin Platje. Allen zijn zij terug te vinden in het overzicht van het grootste voetbalblad van Nederland.

Als kers op de taart is Toine van Huizen verkozen als speler van de week. In het gesprek met Voetbal International tekent de verdediger op:  ‘Ik speel nu op mijn favoriete positie, centraal in de verdediging’, legt Van Huizen uit. ‘Ik kom er beter tot mijn recht dan als rechtsback. Ik vind dit een stuk fijner voor mezelf.’ De verdediger wordt bij Telstar geprezen om zijn winnaarsmentaliteit. ‘Dat zit in onze hele ploeg’, beweert hij. ‘Dat is zeker ook de verdienste van de trainer. Ik heb het erg naar mijn zin onder hem tot nu toe.’

Klik hier voor het gehele interview met Toine van Huizen