Single Blog Title

This is a single blog caption

Telstar esports powered by Bluetrace

Met trots presenteren wij een nieuwe samenwerking: Telstar esports. De grondlegger van het initiatief is Bluetrace. Bluetrace is een connectivity provider in z’n meest brede zin. Overal waar mensen samenkomen voorziet Bluetrace in connectiviteit en verbindt het mensen door middel van (draadloos) internet en apps. Daarnaast levert Bluetrace tal van andere producten en diensten voor recreatieparken, winkelcentra, sportclubs en scholen, waaronder (beveiligings)camera’s, smart boards, chromebooks, VOIP-oplossingen en straalverbindingen.

Door middel van esports wil Telstar vooral de jeugd bereiken. Het uiteindelijke doel is om de jeugd via esports op de tribunes te krijgen tijdens wedstrijden. In samenwerking met Bluetrace gaan wij in eerste instantie op zoek naar een esporter voor Telstar esports. Hiervoor zal een aantal events worden georganiseerd om een esporter te vinden die bij de waarden van de Witte Leeuwen aansluit.

Expertise van ECV esports zal gebruikt worden voor het goed positioneren van Telstar esports en het organiseren van zowel online als offline evenementen voor de jeugd. Jim Lehmann over de samenwerking: “Ik ben blij dat wij onze expertise kunnen delen met Telstar. De kennis uit de game industrie gaan we inzetten om een meerwaarde te bieden voor de club.”

“Wij hebben eerder al een stap gezet in de wereld van esports. Met Tony Kok hebben wij kunnen zien wat voor enorme impact deze wereld heeft op de jeugd. De samenwerking met ECV esports en Bluetrace geeft ons de gelegenheid om via deze wijze de jeugd aan te spreken. Tijdens de events zullen wij de nadruk leggen op de maatschappelijke kant van de club, en de positieve uitstraling van de Witte Leeuwen” licht initiatiefnemer namens Telstar Ugur Akbulut toe.

Het eerste online event is op 28 maart en het offline event zal op 6 april voor de wedstrijd Telstar – Jong PSV georganiseerd worden. Meer informatie volgt spoedig.