Single Blog Title

This is a single blog caption

Telstar en Fletcher Hotels slaan handen ineen

Met ingang van het nieuwe voetbalseizoen 2019-2020 heeft Fletcher Football, onderdeel van Fletcher Hotels, een samenwerking en een sponsorovereenkomst afgesloten met de Noord Hollandse voetbalclub Telstar uit Velsen-Zuid. 

Telstar een voetbalclub met een rijke voetbal historie in onder andere de Eredivisie en komt momenteel uit in de Eerste Divisie. De Eerste Divisie is de op een na hoogste voetbalcompetitie in Nederland die de KNVB organiseert. De competitie heet officieel Keuken Kampioen Divisie.

Voor het komende seizoen is Telstar begin september nog op trainingskamp geweest bij Fletcher Hotel Restaurant Victoria in Hoenderloo en gedurende het seizoen zal Fletcher Hotels de sportmaaltijden verzorgen tijdens de uitwedstrijden van de Witte Leeuwen. 

Fletcher Football is onderdeel van Fletcher Hotels. Fletcher Football ontvangt al jaren vele bekende binnen- en buitenlandse voetbalclubs en is gespecialiseerd in het organiseren van trainingskampen, gezonde sportmaaltijden en specifieke sportvoeding voor het hele voetbalteam. Fletcher Football beschikt over eigen voetbalvelden bij of nabij hotels. Hiermee bieden wij uitstekende mogelijkheden om met het hele team te trainen, maar ook te blijven overnachten.

Fletcher Hotels 

Fletcher Hotels is een oer-Hollandse hotelketen met ruim 100 unieke 3- en 4-sterren hotels die allen zijn gelegen op de mooiste locaties door heel Nederland. De hotels liggen onder andere in de duinen, 

de heuvels van Limburg en in historische steden. Het hotelbedrijf is al acht jaar op rij gekozen tot ‘Populairste Hotelketen van Nederland’. Er zijn ruim 3800 mensen werkzaam bij Fletcher Hotels.