Single Blog Title

This is a single blog caption

Telstar deelt uit: jeugd gratis naar Telstar – NAC

Er staat een belangrijke maand op de agenda voor de Witte Leeuwen. Thuiswedstrijden tegen NAC, Ajax en Jong AZ terwijl Telstar ook nog op bezoek mag in Doetinchem. Een maand waarin de steun van onze supporters nog harder nodig is dan normaal. Gaan we samen het Rabobank IJmond Stadion een onneembare vesting maken? Gaan de Witte Leeuwen stunten tegen Ajax?

In verband met de bekerwedstrijd tegen Ajax op 18 december plaatsen wij een extra tribune. Deze wordt op dinsdag 3 en woensdag 4 december opgebouwd en zal ook gebruikt worden in de wedstrijden tegen Jong AZ en NAC van komende vrijdag. En rondom Telstar – NAC delen wij graag uit!

Naast de wedstrijden van Telstar die u omcirkeld heeft in uw agenda, laat uw agenda u ook zien dat december bij uitstek de maand is om cadeaus te geven, maar zeker ook te ontvangen. Daar doen wij graag aan mee! Komende vrijdag stellen wij onze Noord-tribune open voor de jeugd t/m 16 jaar. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het formulier in te vullen. Na het invullen van dit formulier ontvang jij in de loop van de week informatie over het verkrijgen van jouw kaart voor de wedstrijd Telstar – NAC van komende vrijdag. Wij hebben jullie steun hard nodig, en wat is er mooier dan cadeaus uitdelen?

Onderstaand formulier in zijn geheel invullen. Je ontvangt 1 kaart per persoon. Wil je met meerdere mensen komen? Vul dan meerdere keren met andere gegevens het formulier in. De actie is alleen geldig voor de Noord-tribune.