Single Blog Title

This is a single blog caption

Telstar brengt de avond met u door!

Een avondje Telstar. Het zit er nog even niet in om dit op uw vertrouwde plekje op de tribune te doen. En juist daarom brengen wij het avondje Telstar naar u via de “Avondje Telstar box”. Omcirkel zondag 26 april in uw agenda, gooi uw Telstar shirt en shawls in de was. Strijk ze tijdig en zorg dat alles klaar is om er die zondagavond een ouderwetse Telstar avond van te maken.
 
Op zondag 26 april willen wij er, samen met u en verschillende lokale cateraars van de club en in nauwe samenwerking met Stichting Noordzeevis IJmuiden, weer een typisch avondje Telstar van maken. Dit doen wij door het verkopen van een pakket met daarin een viergangendiner met verschillende soorten vis en een heerlijke cheesecake om het diner mee af te sluiten. Het diner is slechts een opwarmertje naar dat wat komen gaat!
 
Herbeleef Telstar – Ajax
Vanaf 19.00 uur zendt RTV Seaport de gehele bekerwedstrijd Telstar – Ajax van 18 december j.l. integraal uit. Zo kan heel de regio wederom genieten van deze heroïsche wedstrijd waarmee Andries Jonker en zijn mannen de club nog steviger op de kaart hebben gezet. Voor supporters die geen beschikking hebben over RTV Seaport zullen wij de beelden ook via de website van RTV Seaport (livestream).
 
“Wij denken en hopen hiermee het Witte Leeuwen gevoel weer door de aderen te laten stromen. We kunnen elkaar al langere tijd fysiek niet meer zien. Daarom is het juist zo mooi dat wij, met behulp van een aantal trouwe sponsoren, op deze manier een unieke avond bij Telstar kunnen herbeleven. Met daarna de nabeschouwing denk ik dat we iets moois hebben kunnen neer zetten voor iedereen.” vertelt commercieel directeur Steef Hammerstein.
 
Ga in op de details 
Voorafgaande aan de wedstrijd (18.30 uur), in de rust en na afloop van de wedstrijd hebben alle personen die een Avondje Telstar box hebben gekocht online de mogelijkheid om samen met trainer Andries Jonker en aanvoerder Frank Korpershoek te praten over hun bevindingen. Hoe hebben zij de wedstrijd beleefd? Waar lagen er meer kansen voor Telstar? Wat was vooraf de gekozen tactiek? Allemaal onderwerpen die u samen met Jonker en Korpershoek kunt bespreken. Dé kans om van twee op en top professionals te horen wat voor ervaring dit voor hen geweest is.
 
Bestellen
 
De avondje Telstar boxen zijn per direct online verkrijgbaar. Via www.telstarfanshop.nl koopt u voor € 35,- uw box. Uw box bevat prachtige producten van verschillende lokale restaurants en is goed voor 1 persoon. Uiteraard kunt u meerdere boxen bestellen.
 
Inhoud:
 
Voorgerecht: garnalen cocktail (van Es catering & partijservice)
Tussengerecht: bretonse vissoep (visrestaurant de Meerplaats)
Hoofdgerecht: Kabeljauw haas (ca. 200 gr) met puree en groente (Vis online/visrestaurant de Meerplaats)
Dessert: cheescake met crumble van kandijkoek en rood fruit (Korf catering)
 
Daarnaast heeft u via de webshop de mogelijkheid om een heerlijke fles wijn toe te voegen aan uw box vanaf € 6,-. De wijn bevat een uniek Telstar-etiket die u direct aan de verzameling kan toevoegen!
 

Afhalen

Op zondag 26 april heeft u tussen 15.00 en 18.00 uur de mogelijkheid uw box af te halen bij het Rabobank IJmond Stadion. Er wordt daar een route uitgestippeld waarbij u geen fysiek contact heeft met onze medewerkers en wij veilig de box met u mee kunnen geven. De box bevat naast de ingrediënten ook een unieke code waarmee u ’s avonds voorafgaande, tijdens en na afloop van de wedstrijd kunt inloggen en met trainer Andries Jonker en Frank Korpershoek in gesprek kunt gaan.
 
De box is beschikbaar tot vrijdag 24 april 17.00 uur. Er is een beperkt aantal boxen beschikbaar!