Single Blog Title

This is a single blog caption

Telstar blameert zich in Noordwijkerhout

Telstar heeft vanavond geen goede beurt gemaakt. Tegen de amateurs van VVSB werd een flinke nederlaag geïncasseerd: 4-1. Telstar ligt daarmee uit de KNVB Beker.

Het leek voor Telstar allemaal goed te beginnen. Telstar startte in een sterke formatie met alleen een wisseling op doel en een noodgedwongen wissel op het middenveld waar Edo Knol geblesseerde Frank Korpershoek verving. Al na enkele minuten kwam Telstar op voorsprong. Andrija Novakovich versierde een penalty en schoof deze zelf rustig binnen. VVSB knokte zich echter direct terug in de wedstrijd, maar wist niet tot grote mogelijkheden te komen. Na 23 minuten moesten de gastheren zelfs met 10 verder toen van der Slot de doorgebroken Rodrigues neerhaalde. VVSB rechtte echter de rug en kwam nog voor rust langszij. Een scrimmage voor het doel van Telstar leverde de gelijkmaker op via Osrouti.

In de tweede helft begon VVSB opnieuw erg sterk. Waar doelman Sven van der Maaten eerst nog een tegentreffer wist te voorkomen, was ook hij kansloos bij de 2-1. De ongelukkige Toine van Huizen speelde de bal te zacht terug waardoor Osrouti zijn tweede treffer kon binnenschuiven. Met nog ruim een half uur op de klok genoeg tijd voor Telstar om zich terug te knokken. De Witte Leeuwen hadden heel veel balbezit, maar werden zelden echt gevaarlijk. Alleen Toine van Huizen stelde de doelman op de proef met een kopbal. In de tegenaanval bleven de strijders van VVSB een ware plaag. De 3-1 was dan ook een vlijmscherpe counter die binnengeschoten werd door de Rijk. De voorzet van uitblinker Osrouti mocht er wezen.

Ook in de absolute slotfase drong Telstar aan, maar werkelijk niets lukte. Toen VVSB in de extra tijd ook nog eens aan mocht leggen vanaf elf meter en de 4-1 op het scorebord verscheen was de blamage compleet voor Telstar.