Single Blog Title

This is a single blog caption

Telstar 2026

Hierbij zetten wij de presentatie beleidsplan Telstar 2026 onder de naam Stip aan de Horizon op onze website.
Hiermee geven wij invulling aan een wens zoals we die van meerdere kanten hebben gekregen na de presentatie tijdens de open dag in juli j.l.

We willen hiermee onze plannen open en transparant met onze achterban delen. Wel dient een ieder zich te realiseren dat dit meerjarenplan onderweg naar 2026 nog kan veranderen. Wel geven we met dit plan de richting aan die de club op wil zowel sportief als facilitair. 2 x per jaar zullen wij een algehele update melden over de voortgang, Ook zal er regelmatig via het programmaboekje aangegeven worden hoe de voortgang is.

Veel zal afhangen van de wijze waarop we samen met de gemeente Velsen ontwikkelingen kunnen laten plaatsvinden. Hierbij zal de gemeente faciliterend zijn en zal Telstar zelf voor de financiële invulling moeten zorgen. Het is een breed, uitdagend maar haalbaar traject. Brede steun in welke zin dan ook zullen we nodig hebben om het tot een succesvol eind te brengen. Noodzaak is het ook, niets doen is geen optie, stilstand is achteruitgang. Het betaald voetbal dendert door en als we Telstar daar onderdeel van willen laten zijn zullen we mee moeten in ontwikkelingen. Prestatief en kwalitatief en daarbij passend in de eisen die de KNVB aan ons stelt.

Telstar Trots van de IJmond, op weg naar 2026, het jaar dat we 63 gaan worden, het jaar dat we klaar willen zijn om op het hoogste niveau mee te doen.

Veel leesplezier in ons beleidsplan ‘Stip aan de Horizon’!!

Klik hier voor het document 

Steef Hammstein
Vragen kunt u sturen naar info@sctelstar.nl