Single Blog Title

This is a single blog caption

Tarik Tissoudali winnaar bronzen stier!

Tarik Tissoudali is uitgeroepen tot beste speler van de derde periode in de Jupiler League. De aanvaller van Telstar ontvangt voorafgaand aan FC Eindhoven – Telstar een Bronzen Stier. Vanzelfsprekend is Telstar ongelooflijk trots op deze fantastische prestatie van Tarik Tissoudali!

“Tarik is, net als het team, bezig aan een goede reeks wedstrijden. Deze uitverkiezing is daarmee een mooie beloning voor de energie die Tarik er in stopt om te presteren zoals hij nu doet. Hij kan alleen nog maar beter worden en wij hopen nog lang van hem te mogen genieten.” vertelt de trotse trainer Michel Vonk.

Tarik kent een goed seizoen. Mede door zijn 13 treffers doet Telstar nog altijd volop mee voor de Jupiler Playoffs. Hij werd zowel door de aanvoerders en trainers in de Jupiler League als het publiek verkozen tot beste speler van de afgelopen periode. Daarmee liet hij Ralf Seuntjens (VVV-Venlo), Paco van Moorsel (Sparta Rotterdam) en Jinty Caenepeel (FC Eindhoven) achter zich. Voorafgaand aan de wedstrijd tegen FC Eindhoven ontvangt de jonge aanvaller de prijs uit handen van Martin de Boer, Marketingdirecteur van Corendon. De gehele derde periode heeft, in samenwerking met de divisiepartners Corendon, Southfields en Tour du ALS, in het teken gestaan van de ziekte ALS.

De winnaars van de Bronzen Stieren in de categorieën beste speler, beste talent en beste trainer per periode zijn automatisch genomineerd voor een Gouden Stier. Deze hoofdprijzen worden aan het einde van het seizoen uitgereikt tijdens het jaarlijkse Gouden Stier gala van de Jupiler League.