Single Blog Title

This is a single blog caption

Tarik Tissoudali genomineerd voor Gouden Stier

Tarik Tissoudali maakt dit seizoen kans op de Gouden Stier als beste speler van de Jupiler League. Tarik kent een fantastisch seizoen en maakte veel indruk. Hij won de bronzen stier in de derde periode en is daarmee automatisch geplaatst voor de Gouden Stier. Uw hulp is hard nodig!

U bepaalt samen met de trainers en aanvoerders uit de Jupiler League de ‘Beste Speler’ van het seizoen 2015/2016. Iedere periode is een Bronzen Stier uitgereikt in de categorie Beste Speler. Deze spelers zijn automatisch genomineerd voor een Gouden Stier en maken daarmee kans zich de beste speler van de Jupiler League seizoen 2015/2016 te mogen noemen. Daarnaast hebben de trainers en aanvoerder een extra speler, zonder bronzen stier in deze categorie, genomineerd doormiddel van een wildcard.

Naast de stem van de hoofdtrainers en aanvoerders bepaalt u mede de Gouden Stier winnaar van dit seizoen. Breng nu uw stem uit en maak kans op een officiële Jupiler League Derbystar wedstrijdbal!

Stemmen is mogelijk tot aanstaande zondag 1 mei, 23.59 uur. Hoe kunt u stemmen?

1. Log in op Jupilerleague.nl of maak een account aan via de registratiebutton rechtsboven op de website
2. Ga naar de stempagina kies de speler waarop u uw stem wilt uitbrengen door op de stemknop te klikken onder het spelersprofiel.
3. Uw stem wordt geregistreerd. De tekst ‘Uw stem is succesvol geregistreerd, dank u wel!’ verschijnt onderaan de pagina.

Per periode in de Jupiler League wordt aan de periodekampioen, de Beste speler, de Beste trainer, de Topscorer én het Beste Talent de Bronzen Stier uitgereikt. Een Bronzen Stier winnaar is automatisch genomineerd voor een Gouden Stier welke op 3 mei worden uitgereikt. Het Nederlandse publiek bepaalt mede de winnaar in de categorie Beste Speler van de Jupiler League.