Single Blog Title

This is a single blog caption

Symbolische bedragen laatste wedstrijd Correia

De laatste wedstrijd van het seizoen komt in zicht. Op vrijdag 29 april ontvangt Telstar in het eigen Rabobank IJmond Stadion Helmond Sport. De wedstrijd krijgt een speciaal tintje door het afscheid van Cor Varkevisser en ‘one-club wonder’ Anthony Correia. Correia speelde meer dan 350 wedstrijden als Witte Leeuw en hangt na dit seizoen zijn voetbalschoenen aan de wilgen. Iets waarvan wij nooit hadden verwacht dat het ooit zou gebeuren.

Anthony Correia verdient een vol huis. Volle tribunes die nog één keer zijn naam scanderen, volle tribunes die de handen op elkaar zetten als hij nog één keer opstoomt langs de zijkant en volle tribunes die nog één keer roepen dat er niets aan de hand was als Anthony zijn tegenstander bijna over de boarding gooit. Telstar heeft daarom besloten om absurde prijzen te vragen voor de kaartverkoop deze laatste wedstrijd in de Jupiler League. Alle kaarten (Oost, West A + West F) voor slechts 3,50 euro (zowel jeugd als volwassenen). Alles met één doel: een fantastisch afscheid voor onze helden in het wit.

Dinsdag 19 april start de kaartverkoop via het Rabobank IJmond Stadion en via www.sctelstar.nl. Zorg dat u niets mist en geef hen het afscheid dat zij verdienen.