Supportersvereniging

sup

 

Supportersvereniging Telstar: Meer dan voetbal!

Voor velen van ons is Telstar meer dan simpelweg een potje voetbal kijken. De omgang met andere supporters, een eindeloze interesse in alles wat met de club te maken heeft en de drang om het elftal te steunen. Dit maakt het dat een aanzienlijk deel van de supporters sinds de oprichting in 1981 is aangesloten bij de Supportersvereniging Telstar.

De Supportersvereniging spant zich in om de Witte Leeuwen te ondersteunen waar mogelijk. Dat doen we door de spelers daadwerkelijk aan te vuren bij wedstrijden door bijvoorbeeld financieel bij te dragen aan sfeeracties of door naar iedere uitwedstrijd een busreis te organiseren. Maar ook ondersteunen we de Witte Leeuwen door de club bij te staan met mankracht, kennis en een financiële bijdrage. Zo organiseren we jaarlijks een supportersklusdag waarbij we in aanloop van het seizoen de club helpen het stadion op orde te brengen. Een ander voorbeeld is het structurele overleg tussen club en supportersvereniging over belangrijke kwesties.

Naast deze steun doet de Supportersvereniging ook haar best om het leven van de Telstarfan nog aangenamer te maken. Rond thuiswedstrijden zorgen we voor extra spanning met de secondeloterij en we proberen iedereen de mogelijkheid te bieden om bij uitwedstrijden te zijn door altijd aantrekkelijk geprijsde busreizen te organiseren. Daarnaast bieden we met onze website www.svtelstar.nl de mogelijkheid om ook de rest van de week het Telstargevoel te beleven.

Om het aanbod compleet te maken organiseren we ook informatieve clubavonden, gezellige supportersfeesten en zelfs een dagtrip met de spelersbus van Telstar!

Ook lid worden?

Het zal duidelijk zijn: als lid van de Supportersvereniging ondersteun je je club op allerlei vlakken. Daarnaast geniet je natuurlijk ook nog eens diverse voordelen als lid. Zo pak je € 5,- korting op de busreizen en 10% op merchandising in de fanshop. Ook ben je welkom op diverse activiteiten die exclusief voor de leden worden georganiseerd. Leden ontvangen via e-mail een maandelijkse nieuwsbrief met het laatste nieuws en aanbiedingen.

Als lid betaal je jaarlijks contributie. Voor het seizoen 2015/2016 is deze als volgt vastgesteld:

Volwassenen € 10,-
Jeugd tot en met 16 jaar / 65+ € 5,-
Gezinsabonnement (max. 3 personen op één woonadres) € 15,-
1963 Lidmaatschap* € 19,63

*bij het 1963 Lidmaatschap ontvang je jaarlijks een leuk cadeau. Dit jaar is dat een sportief tasje.

Je kunt je aanmelden middels het online aanmeldformulier op onze website, of loop even langs onze supporterstafel in het Paviljoen Schoonenberg. Daar kunnen we je uitgebreid informeren over het lidmaatschap en liggen aanmeldformulieren klaar. Een briefje of e-mail sturen mag natuurlijk ook.

Supportersvereniging Telstar
Postbus 470
1970AL IJmuiden
infosvtelstar@gmail.com
www.svtelstar.nl