Seizoen 2023-2024

Losse kaartverkoop

Wil je geen wedstrijd missen? Schaf jouw seizoenkaart voor seizoen 2023-2024 aan.

Definitief speelschema 2023-2024
Arrangementen Telstar

Arrangementen

Wil jij eens echt een avondje uit bij Telstar in één van onze businessclubs?

 

Dan kan dat nu heel eenvoudig, gewoon samen met jouw vrienden, collega’s of toch die belangrijke zakenrelatie!

 

Of het nu een avondje Telstar is, lekker genieten van het 3-gangen matchdiner, borrelen aan de vip-tafel of met jouw vrienden aan onze vriendentafel…

 

Ben je benieuwd naar alle arrangementen? Klik dan snel verder.

 

Zien we je snel bij Telstar?

Vrouwen

Wil je geen wedstrijd van Telstar Vrouwen missen? Koop dan een seizoenkaart. Voor €55,- beleef je alle wedstrijden (ook eventuele beker- of Eredivisie Cup wedstrijden) vanaf de extra zachte sky red stoelen. Onder de 14 jaar betaal je slechts € 30,-.
 

Losse kaartverkoop

Losse kaarten kosten in de voorverkoop €5,50. Onder de 14 jaar kost een ticket €3,-.

Klik hier voor de kaartverkoop

Mandjes

Het meest bekende scorebord van Nederland. De mandjespaal van onze Jeroen. Met de V en T van voor en tegen waar het publiek de stand kan volgen middels de opgehangen vismandjes. Een traditie die wij graag in ere houden! En éénmaal per seizoen draait die grappenmaker Jeroen de manden om.. 

Gemoedelijkheid

Bij Telstar is het altijd gezellig. Al jarenlang komen wij fantastisch uit de diverse onderzoeken betreffende onze gastvrijheid en de sfeer die de supporters ervaren. Kindvriendelijk, gezellig en natuurlijk gastvrij. Dat moet je ervaren!

Opkomst tune

De vaste bezoekers zullen de eerste tune direct kennen. Zolang de speakers draaien in het 711 Stadion wordt Telstar - The Tornados afgespeeld bij het betreden van het speelveld. Kippenvel over het hele lichaam, dat is de charme van Telstar!

Benaderbaar

De Witte Leeuwen zijn er voor iedereen. Een thuiswedstrijd van Telstar staat bol van spanning en gezelligheid. In ons DNA zit om de spelers duidelijk te maken hoe belangrijk onze supporters zijn. Waar mogelijk zullen de spelers na afloop alle tijd nemen voor onze supporters.

De Witte Leeuwen kunnen uw steun goed gebruiken, ook tijdens uitwedstrijden. De verkoop voor het uitvak gaat altijd via Telstar. Per wedstrijd worden er regels opgesteld door de te bezoeken club in samenspraak met de lokale overheden. Daarmee kan het voorkomen dat er bij sommige wedstrijden een verplichte vervoersregeling van toepassing is. Telstar is altijd strijdbaar en heeft voorkeur om onze supporters via vrij vervoer de wedstrijden te laten bezoeken. Wanneer Telstar het niet eens is met een vervoersregeling zal het daar tegen appeleren. 


De verkoop voor uitwedstrijden is vaak tijdsgebonden. Zorg daarom dat u tijdig uw kaarten aanschaft. De verkoop gaat geheel digitaal. 

 

Klik hier voor het verkoopoverzicht
Naar boven