Single Blog Title

This is a single blog caption

Stem Chris!

De IJmuider Courant regisseert ook dit jaar weer de verkiezing van de IJmonder van het jaar 2018. Met 10 andere medestrijders is ook Chris van de Zwan genomineerd. Bij een genomineerde behoort een “ambassadeur” om zoveel mogelijk stemmen voor zijn kandidatuur te winnen. De IJmuider Courant heeft mij gevraagd om dit te doen. Vanwege onze jarenlange vriendschappelijke relatie bij Wijsmuller en nu bij Telstar heb ik daarin toegestemd en moet ik nu aan de bak!

Chris is een gedreven man, is recht door zee en is sociaal bewogen. Hij heeft het Zeesleep en bergingsbedrijf Wijsmuller door moeilijke perioden geloodst. Van jongs af aan heeft hij zich ingezet voor het lokale voetbal van zowel Stormvogels als Telstar en hij heeft lokaal het vrouwenvoetbal op de kaart gezet.

Zo is Chris ook jarenlang voorzitter geweest van “Telstar thuis in de Wijk”. Deze stichting vormt een paraplu voor uiteenlopende projecten en initiatieven gericht op de leefbaarheid in de wijken, deelname aan de lokale samenleving, onderling respect. Met een (sport)educatie probeert men voor jongeren leerachterstanden te voorkomen en toekomstperspectief te bieden.

Er kan worden gestemd tot woensdag 9 januari. Op zaterdag 12 januari wordt de winnaar bekend gemaakt.

Klik hier en stem op Chris van der Zwan

Namens Cor Oudendijk