Single Blog Title

This is a single blog caption

Start uw seizoen op een fantastische manier

De vakanties zitten er weer op. De kinderen gaan weer naar school, maar pakken ook de trainingen weer op bij de lokale amateurclubs. Als club op het hoogste niveau weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om juist in deze periode het team te bouwen. En waar doet u dat beter dan tijdens een fantastische avond uit bij de Witte Leeuwen?

Op vrijdag 9 september ontvangt Telstar in het Rabobank IJmond Stadion De Graafschap. Een wedstrijd die enorm leeft onder de achterban van de beide clubs. Al jarenlang koesteren zij een unieke vriendschapsband en deze zal ook tijdens de komende editie van de clash tussen deze twee cultclubs uitgedragen worden. Uniek in het Nederlandse betaalde voetbal.

Wij willen u als amateurclubs/jeugdtrainers de kans geven deze wedstrijd te bezoeken met uw selectie(s). Voor slechts 5 euro per stuk (volwassenen en/of jeugd) kunt u vooraf uw kaarten bestellen bij de Witte Leeuwen. Hiervoor ontvangt u kaarten voor de Oost-tribune en worden de spelers van uw selectie(s) na afloop ontvangen in het spelershome waar zij oog-in-oog komen te staan met de spelers van Telstar. De eerste 4 D-selecties (jongens onder 12/jongens onder 13) die zich aanmelden mogen voorafgaand aan de wedstrijd een voorwedstrijd spelen op het hoofdveld van de Witte Leeuwen. Wees er dus snel bij en verzeker jullie plek!

Aanmelden voor de kaarten en voorwedstrijd kan via dennis@sctelstar.nl. Let op: De eerste 4 teams (D-selecties) mogen een voorwedstrijdspelen. De overige teams krijgen kaarten voor de wedstrijd en mogen na afloop het spelershome in.