Sponsoren

De Witte Leeuwen Groep

 

 

Senior Witte Leeuwen

Iskes Towage and Salvage
Iskes Towage and Salvage uit IJmuiden is een van de weinig overgebleven Nederlandse sleepvaart-ondernemingen. Dit op en top IJmuidense bedrijf ziet u dagelijks op het Noordzeekanaal haar sleepkunsten vertonen.
http://www.iskestugs.nl

Swanlake consultants
Swanlake Consultants is het consultancy bureau van waaruit Chris B. van der Zwan zijn verschillende belangen bestiert. De informele investeerder timmert momenteel o.a. aan de weg als commissaris van Mammoet Salvage.

Witte Leeuwen sponsors

Cornelis Vrolijk
Cornelis Vrolijk’s Visserijmaatschappij BV is a daughter company of Cornelis Vrolijk Holding BV. Together with our two European partners, North Atlantic (Holdings) Limited of Caterham (UK) and France Pélagique SARL of Paris (France), we operate seven pelagic freezer trawlers in European and West-African waters. Cornelis Vrolijk Holding BV is a partner in shrimp fishing company Atlantic Shrimpers Limited (Nigeria) also.
www.cornelisvrolijk.eu

Havenbedrijf Amsterdam NV
Namens de gemeente beheert, exploiteert en ontwikkelt Haven Amsterdam de ruim 1.900 hectare haventerrein en 600 hectare vaarwater.
Ook is Haven Amsterdam verantwoordelijk voor een vlotte, veilige en milieuverantwoorde afwikkeling van het scheepvaartverkeer van 40 kilometer buiten de kust bij IJmuiden tot aan de Oranjesluizen.
Daarnaast regisseert Haven Amsterdam op een duurzame manier de economische bedrijvigheid en werkgelegenheid in Zeehavens Amsterdam (de havens van Amsterdam, Zaanstad, Beverwijk en Velsen/IJmuiden).
www.portofamsterdam.nl

MPM oil company
Telstar en MPM International Oil Company hebben overeenstemming bereikt over het hoofdsponsorschap van de Witte Leeuwen. MPM International Oil Company is een toonaangevende leverancier van smeermiddelen in Nederland en verwerft een steeds grotere positionering op de internationale markt. Michiel van Wilgen, managing director van MPM, is gezwicht voor het plan van Telstar. Binnen dit plan, waarbij Telstar nadrukkelijk werkt aan verbetering van de sportieve resultaten, straalt de club uit ‘gesmeerd’ het nieuwe seizoen in te willen. “Daarnaast is de sfeer en toegankelijkheid van de business omgeving bij Telstar er één die mij hartverwarmend overgekomen is”.
Commercieel directeur Steef Hammerstein ziet de overeenkomst met MPM als een geweldige kans om met elkaar een mooi relatie op te bouwen en te groeien tot grote hoogtes. “ De opzet zoals wij die nu kiezen met MPM sluit naadloos aan op onze nieuwe marketingplannen binnen de club. Het is nu aan ons om te laten zien dat wij een relatie als MPM waard zijn”.
www.mpmoil.nl

Best Global Logistics
Best Global Logistics biedt u een breed scala aan logistieke diensten. Wij werken uitsluitend samen met bedrijven die op zoek zijn naar een allesomvattende logistieke partner. Wij bedienen verschillende industriële sectoren met gespecialiseerde ervaring. Onafhankelijk, Nederlands en innovatief. Zo kunnen wij ons zelf beschrijven.

Door middel van de integrale samenwerking met zowel onze leveranciers als onze klanten, en ons hoog opgeleide team kunnen wij u professionele service bieden tegen concurrerende tarieven. Wij staan 24/7 klaar voor onze klanten, ons motto is dan ook: ‘What is said will be done’
http://www.bestgloballogistics.nl

Ruitenheer BV
U wilt een gevel die uitnodigend straalt, een vloer die het licht van buiten weerspiegelt en een gastvrije receptionist met een beveiligingsachtergrond?

Ruitenheer levert totaaloplossingen op het gebied van service en onderhoud. Gevelonderhoud, schoonmaak, sanitaire voorzieningen, schilderwerk, beveiliging en calamiteiten. Alles op het gebied van onderhoud en service voor uw pand onder één dak. Dat bespaart u tijd en geld!
https://www.ruitenheer.nl

Junior Witte Leeuwen

IJmond Transport Groep
IJmond Transport Groep B.V. (IJTG) is ontstaan in 1984 uit een fusie van twee vervoersondernemingen; te weten Blauwband Express (opgericht in 1946) en de Coöperatieve Vervoersonderneming IJmond Transport Groep U.A. (opgericht in 1961).
IJTG heeft sinds de oprichting gewerkt als een samenwerkingsverband waarbij de aandeelhouders (70 transportbedrijven uit de regio Noord Nederland) een belangrijke rol speelden in de uitvoering van transporten. Kortom een B.V. met een coöperatief karakter.
www.ijmondtransportgroep.com

Primstar B.V.
Based in H.I. Ambacht Holland, Primstar B.V. is the exclusive marketer and distributor of the PRIM 7*STARS brand of wild seafrozen products, which are produced, packed, and exported by Atlantic Shrimpers Limited in Nigeria.
After over 20 years of promoting seafood Primstar B.V. finds itself amongst a niche group of companies that are able to offer seafrozen products which are totally free of antibiotics and 100% caught in the wild.
www.primstar.com

Staalwerk B.V.
Staalwerk BV is al 50 jaar een begrip in de IJmond. Ten behoeve van de zware industrie, de maritieme industrie en de visserij leveren zij maatwerk op het gebied van o.a. machinebouw, constructie, montage, revisie- en modificatiewerkzaamheden.
www.staalwerk.com

Ovenbouw Holland groep
Ovenbouw Holland groep is georganiseerd op basis van flexibiliteit en gebruikmakend van de uitgebreide ervaring van het personeel. Klanten krijgen een contactpersoon binnen het bedrijf toegewezen, teneinde vlotte communicatie en flexibele samenwerking te waarborgen. Het beste team van uiterst vakkundige metselaars en ervaren toezichthouders wordt voor ieder project op zich samengesteld, afhankelijk van de aard van de werkzaamheden en de specifieke eisen van het project en de klant..
www.ovenbouwholland.nl/

Community partner

Tata Steel BV
Tata Steel is onderdeel van Tata Steel Group en is de op één na grootste staalproducent in Europa. Tata Steel zet zich – door middel van zijn Community Partnership Programma – in voor de lokale gemeenschap door initiatieven te steunen die het economische- en sociale welzijn bevorderen van de directe omgeving. Het Community Partnership Programma van Tata Steel heeft als thema ‘Future Generations’ waarmee het staalbedrijf ernaar streeft het welzijn van de jongeren in de omgeving positief te beïnvloeden. Ook Telstar heeft de sociaal- en maatschappelijke belangen van de jeugd in de IJmond hoog in het vaandel staan. In Telstar ziet Tata Steel dus de perfecte match en maken zij zich samen hard voor de jongeren uit de omgeving. De samenwerking tussen Telstar en Tata Steel bestaat onder andere uit het ondersteunen van ‘Playing for Succes’, een programma waarin jongeren met leerachterstanden worden gecoacht en het organiseren van diverse clinics voor de jeugd uit de omgeving. Op deze manier worden jongeren gestimuleerd actief te werken aan een gezonde levensstijl. Sport en spel zijn belangrijk voor een goede gezondheid maar dragen ook bij het ontwikkelen van een positief zelfbeeld.Voor meer informatie over het omgevingsbeleid van Tata Steel, ga naar www.tatasteel.nl

Stadionsponsor

Rabobank IJmond Stadion
Betrokken, dichtbij en toonaangevend. Dát is de Rabobank. Bij ons staat u centraal. Want wij streven naar een duurzame relatie met onze relaties én onze omgeving. Zo dragen we graag bij aan lokale economische ontwikkelingen, nemen wij deel aan lokale netwerken en sponsoren wij lokale initiatieven. Sinds januari 2016 is Rabobank IJmond naamgever van het stadion van de Witte Leeuwen.
www.rabobank.nl

Broeksponsoren

Nederlof fish
Nederlof BV is gevestigd te Stellendam en IJmuiden en houdt zich bezig met inkoop van vis op alle Nederlandse visafslagen en import vanuit Oost-Afrika, Midden Oosten en het Verre Oosten. Nederlof is een van de grootste importeurs in Europa van Victoriabaarsfilets uit Tanzania, Uganda en Kenia per vliegtuig. Verkoop gebeurt naar supermarkten en groothandel in Nederland, Belgie, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Italie, Spanje, Portugal, Griekenland, Malta en Kroatië.

Total Timber
Total Timber is een gespecialiseerde importeur en voorraadhoudende groothandel van met name niet tropische houtsoorten. Door eigen rechtstreekse import, uitermate efficiënte organisatie en uitgekiende voorraad kunnen zij u uit voorraad een breed programma aan kunstmatig gedroogd hout aanbieden tegen concurrerende prijzen en condities.

Kledingleverancier

Robey Sportswear

 

Relatiebeheer

Gemeente Velsen
www.velsen.nl

Opleidingspartner

Inholland

Satelliet sponsors

Bluetrace
www.bluetrace.eu

Aannemingsbedrijf Hussaarts
www.hussaarts.nl

Mammoet
www.mammoet.com

Wesco 
www.wescoijmuiden.nl

Inbev
www.ab-inbev.nl

Jan de Wit Group NV
www.jandewitgroup.com

Zeehaven IJmuiden
www.zeehaven.nl

Zwart Techniek
www.zwarttechniek.nl

Ster sponsors plus

Astrea Productie B.V.
www.astrea-productie.nl

Folkerts design & printing
www.uitprinten.com

RSM
www.rsm.global

Stersponsors

Bluetrace
www.bluetrace.nl

Ziber
www.ziber.nl

V.O.F. Duijn en zonen
www.vanduijntransport.nl

Reanda Netherlands
https://reanda-netherlands.com

Vergouw consulting
www.vergouw.nl 

Zebra Uitzendbureau
www.zebra-uitzend.nl

Businessclub plus sponsor

Venus en de Waard
www.venusendewaard.nl
De Vilder & Wijnands Elektrotechniek
www.vilder-wijnands.nl
Witteveen Kantoorinstallaties
www.witteveen.com

Businessclub sponsor

A.A. Zwart Beheer
Bannink Accountants en Belastingadviseurs
www.banninkab.nl
Cardiologie Centrum IJmond
Braam Recycling 
www.braamrecycling.nl 
De kleine verhuizer
www.kleineverhuizer.nl 
Lubbers Logistics Group 
www.lubbers.net 
T. Wijker beheer
Soccercamps United
www.soccercampsunited.com 
Media Mirror 
www.media-mirror.nl 
Drukkerij van Rixel 
www.vanrixel.nl 
DESA Security 
www.desasecurity.nl 
Folkerts Design & Printing
www.uitprinten.com
Atmosphere
www.atmosphere.nu
CS Marketing partner
www.csmarketingpartner.nl
Compeer b.v.
www.compeerbv.nl
De Hooge Waerder b.v.
www.dehoogewaerder.nl
Friso Huizinga Communicatie
www.frisohuizinga.nl
Hit Sports
www.hitprofit.nl
Hoveniersbedrijf Wim Adrichem
ING Nederland
www.ing.nl
J. Veldman en zonen B.V
Jan van der Vlugt & Zn
www.vandervlugt.nl
LUX advocaten
www.lux-advocaten.nl
Kloosterboer
www.kloosterboer.com
Machinefabriek Veldman
www.veldman.nl
Net Meer Crystal
www.netmeercrystal.nl
Post Staalbouw
www.poststaalbouw.nl
Visrestaurant De Meerplaats
www.meerplaats.nl
RH Cleaning
www.rhcleaning.nl
Schoonmaakbedrijf Horeman
www.horeman.nu
Spiering Installatietechniek b.v.
www.spiering.nl
Study & Text Consultancy
www.texteventconsultancy.nl
Netwerk Notarissen
www.netwerknotarissen.nl
Truckland B.V.
www.truckland.nl
Van Waalwijk van Doorn Makelaars
www.vanwaalwijkvandoorn.nl
Velserbeek Hyundai
www.velserbeek.nl
VHC jongens
www.vhcjongensbv.nl
Technische Unie
www.technischeunie.nl
Webo Bouw
www.webobouw.nl
Meday uitzendbureau
www.meday.nl
Menger Bouw BV
www.mengerbouw.nl
Wim Adrichem Hoveniersbedrijf
www.wimadrichem.nl
Reflex Advocaten
www.reflexadvocaten.nl
Ship chandlers IJmuiden / Amsterdam – Bas van der Pol
www.basvanderpol.com
Van Till advocaten
http://www.vantill.nl
Werckpost IJmuiden
www.werckpost.nl 
Evers partners
www.everspartners.nl
Mee Noordwest-holland 
www.meewering.nl
NCN Capital 
www.ncn-capital.com 
Voetbaldrukker 
www.voetbaldrukker.nl
Prins Staal Trade & Processing B.V
www.prinsstaalhandel.nl
Microtechniek groep
www.microtechniek.nl
Primera
www.primera.nl
Rijkhoff Autolaadkranen BV
www.rijkhoffautokranen.nl
PCI Nederland
www.pcinederland.nl 
SDG Consultancy 
www.sdggroup.com

Club van Duizend

Aequitas verzekeringen 
www.aequitas-verzekeringen.nl
Speelgoedzaak de Ballon
RIS Juwelier
www.risjuwelier.nl 
TCE Products
www.tceproducts.nl
2 FM Cleaning
www.2fmcleaning.nl 
Abelia Fleuristen C.V.
www.abelia.nl
Schoonmaakbedrijf Rene Postma
Atmosphere
Ctrl+N Design & Advies
www.ctrlplus.nl
TOPP
www.topp.nl
M. van Ewijk
Mijndomein.nl BV
www.mijndomein.nl
Slagerij Groenendaal
www.groenendaalijmuiden.keurslager.nl
Four Wheels 
www.four-wheels.nl 
Tromp Verhuur
www.trompverhuur.nl
GMD logistiek
www.gmdlogistiek.nl
Wilmink Holding B.V.
Drukkerij van Rixel
www.vanrixel.nl

Univé Regio +

www.unive.nl/plus

Glazenwasserij van Elk

Restaurant Meerplaats
www.meerplaats.nl

Bordsponsor

Folkerts design & printing
ABC Diesel
Corbey
de Beij
De Hooge Waerder b.v.
Gemeente Velsen
Hit Sports
ITG – bouw
Jan de Wit Group NV
De Kleine Verhuizer
Lasbedrijf van Vliet en zn. bv
NVD
Technisch Bureau W. Janssen b.v.
Technische Unie
P. Hussaarts
Pay2D
TIO b.v.
Van Dijk de Meern b.v.
Schneider
Zwart Techniek b.v.
Derks & zoon
Control inn
CTC Tankbouw
Boval
Jan de Wit group N.V.
PBN – IJmuiden
M-TEC
Prins Staal B.V.
Rijkhoff Autolaadkranen BV
Tjaden advies

Bordsponsor/LED

Witteveen
Folkerts Design & Printing
Visrestaurant De Meerplaats
Applitech B.V.
De Branding Aannemingsmaatschappij B.V.
Greenfields kunstgras
Kelme Nederland
Korf Catering
Langbroek
Cargo Masters
Fletcher Hotel Restaurant Victoria-Hoenderloo