Sponsoren back-up

teamfoto1516klein

De Witte Leeuwen Groep

Senior Witte Leeuwen

Iskes Towage and Salvage

Iskes Towage and Salvage uit IJmuiden is een van de weinig overgebleven Nederlandse sleepvaart-ondernemingen. Dit op en top IJmuidense bedrijf ziet u dagelijks op het Noordzeekanaal haar sleepkunsten vertonen.
www.iskerstowage.nl

 

Swanlake

Swanlake Consultants is het consultancy bureau van waaruit Chris B. van der Zwan zijn verschillende belangen bestiert. De informele investeerder timmert momenteel o.a. aan de weg als commissaris van Mammoet Salvage.

 

Witte Leeuwen sponsors

Cornelis Vrolijk

Cornelis Vrolijk’s Visserijmaatschappij BV is a daughter company of Cornelis Vrolijk Holding BV. Together with our two European partners, North Atlantic (Holdings) Limited of Caterham (UK) and France Pélagique SARL of Paris (France), we operate seven pelagic freezer trawlers in European and West-African waters. Cornelis Vrolijk Holding BV is a partner in shrimp fishing company Atlantic Shrimpers Limited (Nigeria) also.
www.cornelisvrolijk.eu

 

Havenbedrijf Amsterdam NV
Namens de gemeente beheert, exploiteert en ontwikkelt Haven Amsterdam de ruim 1.900 hectare haventerrein en 600 hectare vaarwater.
Ook is Haven Amsterdam verantwoordelijk voor een vlotte, veilige en milieuverantwoorde afwikkeling van het scheepvaartverkeer van 40 kilometer buiten de kust bij IJmuiden tot aan de Oranjesluizen.
Daarnaast regisseert Haven Amsterdam op een duurzame manier de economische bedrijvigheid en werkgelegenheid in Zeehavens Amsterdam (de havens van Amsterdam, Zaanstad, Beverwijk en Velsen/IJmuiden).
www.portofamsterdam.nl

 

Rabobank IJmond
Betrokken, dichtbij en toonaangevend. Dát is de Rabobank. Bij ons staat u centraal. Want wij streven naar een duurzame relatie met onze relaties én onze omgeving. Zo dragen we graag bij aan lokale economische ontwikkelingen, nemen wij deel aan lokale netwerken en sponsoren wij lokale initiatieven. Wij weten namelijk dat u het meest gebaat bent bij een bank die uw wereld begrijpt en die u kan adviseren in alles fases van het leven.
www.rabobank.nl

 

Tata Steel BV
Tata Steel is onderdeel van Tata Steel Group en is de op één na grootste staalproducent in Europa. Tata Steel zet zich – door middel van zijn Community Partnership Programma – in voor de lokale gemeenschap door initiatieven te steunen die het economische- en sociale welzijn bevorderen van de directe omgeving. Het Community Partnership Programma van Tata Steel heeft als thema ‘Future Generations’ waarmee het staalbedrijf ernaar streeft het welzijn van de jongeren in de omgeving positief te beïnvloeden. Ook Telstar heeft de sociaal-  en maatschappelijke belangen van de jeugd in de IJmond hoog in het vaandel staan. In Telstar ziet Tata Steel dus de perfecte match en maken zij zich samen hard voor de jongeren uit de omgeving. De samenwerking tussen Telstar en Tata Steel bestaat onder andere uit het ondersteunen van ‘Playing for Succes’, een programma waarin jongeren met leerachterstanden worden gecoacht en het organiseren van diverse clinics voor de jeugd uit de omgeving. Op deze manier worden jongeren gestimuleerd actief te werken aan een gezonde levensstijl. Sport en spel zijn belangrijk voor een goede gezondheid maar dragen ook bij het ontwikkelen van een positief zelfbeeld.Voor meer informatie over het omgevingsbeleid van Tata Steel, ga naar www.tatasteel.nl

 

Aannemingsbedrijf Hussaarts
P. Hussaarts B.V. is een aannemersmaatschappij, die in 1954 is opgericht. Wij houden ons op de markt bezig met het ontwerpen c.q. uitvoeren van werkzaamheden in de grond- weg- en waterbouwsector ook wel de GWW-sector genoemd.
P. Hussaarts B.V. heeft als opdrachtgevers voornamelijk de overheid, de industrie, en de bouw sector. Daarnaast verzorgen wij ook onderhoudswerkzaamheden voor gemeentes en waterschappen.
P. Hussaarts B.V. is gespecialiseerd in grondwerk, riool aanleg, straatwerk en handel in grondstoffen ten behoeve van de grond-, weg- en waterbouw.
www.hussaarts.nl

 

Junior Witte Leeuwen

IJmond Transport Groep
IJmond Transport Groep B.V. (IJTG) is ontstaan in 1984 uit een fusie van twee vervoersondernemingen; te weten Blauwband Express (opgericht in 1946) en de Coöperatieve Vervoersonderneming IJmond Transport Groep U.A. (opgericht in 1961).
IJTG heeft sinds de oprichting gewerkt als een samenwerkingsverband waarbij de aandeelhouders (70 transportbedrijven uit de regio Noord Nederland) een belangrijke rol speelden in de uitvoering van transporten. Kortom een B.V. met een coöperatief karakter.
www.ijmondtransportgroep.com

 

Mammoet
Wie het heroïsche verhaal omtrent de Russische atoomonderzeeër de Koersk kent, kent Mammoet. Mammoet verplaatst alles wat anderen niet aandurven. Hiervoor heeft Mammoet een prachtig machinepark. Kranen, rollend materieel en de werknemers maken dit bedrijf tot wat het vandaag is: een gerenommeerd en in de gehele wereld geresepecteerd bedrijf voor horizontaal en verticaal transport.
www.mammoet.com

 

Primstar B.V.
Based in H.I. Ambacht Holland, Primstar B.V. is the exclusive marketer and distributor of the PRIM 7*STARS brand of wild seafrozen products, which are produced, packed, and exported by Atlantic Shrimpers Limited in Nigeria.
After over 20 years of promoting seafood Primstar B.V. finds itself amongst a niche group of companies that are able to offer seafrozen products which are totally free of antibiotics and 100% caught in the wild.
www.primstar.com
Staalwerk B.V.

 

Staalwerk BV is al 50 jaar een begrip in de IJmond. Ten behoeve van de zware industrie, de maritieme industrie en de visserij leveren zij maatwerk op het gebied van o.a. machinebouw, constructie, montage, revisie- en modificatiewerkzaamheden.
www.staalwerk.com

 

Shirt sponsor

MPM oil company
Telstar en MPM International Oil Company hebben overeenstemming bereikt over het shirtsponsorschap van de Witte Leeuwen.
MPM International Oil Company is een toonaangevende leverancier van smeermiddelen in Nederland en verwerft een steeds grotere positionering op de internationale markt. Michiel van Wilgen, managing director van MPM, is gezwicht voor het plan van Telstar. Binnen dit plan, waarbij Telstar nadrukkelijk werkt aan verbetering van de sportieve resultaten, straalt de club uit ‘gesmeerd’ het nieuwe seizoen in te willen. “Daarnaast is de sfeer en toegankelijkheid van de business omgeving bij Telstar er één die mij hartverwarmend overgekomen is”.
Commercieel directeur Steef Hammerstein ziet de overeenkomst met MPM als een geweldige kans om met elkaar een mooi relatie op te bouwen en te groeien tot grote hoogtes. “ De opzet zoals wij die nu kiezen met MPM sluit naadloos aan op onze nieuwe marketingplannen binnen de club. Het is nu aan ons om te laten zien  dat wij een relatie als MPM waard zijn”.

Relatiebeheer

Gemeente Velsen
www.velsen.nl

 

Satelliet sponsors

HDC Media BV
www.ijmuidercourant.nl

IJmond Werkt (De Meergroep)
www.demeergroep.nl

Bluetrace
www.bluetrace.eu

Inbev
www.ab-inbev.nl

Jan de Wit
Zeehaven IJmuiden
www.zeehaven.nl

Zwart Techniek
www.zwarttechniek.nl

 

Ster sponsors plus

Astrea Productie B.V.

www.astrea-productie.nl

Folkerts design & printing
www.uitprinten.com

RSM Niehe Lancée
www.rsm.global

 

Stersponsors

BDO Haarlem
www.bdo.nl
Stoel Milieu BV
www.stoelmilieu.nl
Ziber
www.ziber.nl

Businessclub plus sponsor

Venus en de Waard
De Vilder & Wijnands Elektrotechniek
Patrick van Keulen kleding
Witteveen Kantoorinstallaties
Gall van Setten

Businessclub sponsor

Folkerts Design & Printing
ABN AMRO Velsen
Atmosphere
Baker Tilly Berk Velsen N.V.
Cebo International B.V.
Colorscan B.V.
Compeer b.v.
De Hooge Waerder b.v.
Drukkerij van Rixel
Expl.mij Seaport Beach Resort BV
Friso Huizinga Communicatie
Glazenwasserij en Schoonmaakbedrijf Rene Postma
Hexapoda Ongediertebestrijding BV
Hit Sports
Hoveniersbedrijf Wim Adrichem
ING Nederland
J. Veldman en zonen B.V
Jan van der Vlugt & Zn
LUX advokaten
Kloosterboer
M. van Ewijk
Machinefabriek Veldman
Net Meer Crystal
Novo Chartering Beverwijk
Post Staalbouw
Restaurant De Meerplaats
RH Cleaning
Schoonmaakbedrijf Horeman
Spiering Installatietechniek b.v.
Study & Text Consultancy
Netwerk Notarissen
Truckland Noord-Holland B.V.
Univé Haarlem
Van Waalwijk van Doorn Makelaars
Velserbeek
Vijzelaar Horeca Totaal
Wijkom Groep
Derks & zoon
Loxam
Technische Unie
Webo Bouw
Meday uitzendburo
Menger Bouw
S&H Marketing
De Kleine Verhuizer
Zebra Uitzendbureau

 

Bordsponsors

Folkerts design & printing
ABC Diesel
Corbey
de Beij
De Hooge Waerder b.v.
De Kleine Verhuizer
Van Santen Transport
TeamTrade
Gemeente Velsen
Hit Sports
ITG – bouw
Jan de Wit Group NV
Lasbedrijf van Vliet en zn. bv
NVD
Patrick van Keulen
Accent Sport
Technisch Bureau W. Janssen b.v.
Technische Unie
Tobo Reclame BV
P. Hussaarts/Hercules
TIO b.v.
Van Dijk de Meern b.v.
Schneider
Zwart Techniek b.v.
Derks & zoon
Control inn
CTC Tankbouw

Bordsponsor LED

Study & Text Consultancy
van Santen Transport
Witteveen
Teamtrade
Velserbeek Hyundai

 

Dug-out

Visrestaurant De Meerplaats

 

Club van Duizend

Abelia Fleuristen C.V.
de Drankenier IJmuiden
ExclusEvents
E.Z.N. Zorgtechniek
KVSA
Ctrl+N Design & Advies
M. Valk – Swisher
Mijndomein.nl BV
Peil Schilderwerken
Scholten
Slagerij Groenendaal
Tromp Verhuur
Van Eck Occassions
GMD transpor
Wilmink Holding B.V.
Meerplaats, restaurant