Sponsor mogelijkheden

Sponsor mogelijkheden

Telstar kent een fanatieke en loyale groep sponsoren. Veel sponsoren zijn Telstar al jaren trouw en zijn niet meer weg te denken bij de Witte Leeuwen.

Uit recent onderzoek is gebleken dat ruim 80% van de sponsoren van Telstar zeer tevreden is over de activiteiten die zijn ondernomen op het gebied van netwerken. Circa 75% is tevreden over de B2B activiteiten en resultaten die bij Telstar behaald worden. Ook heeft de helft van de sponsoren aan- toonbare financiële resultaten geboekt als gevolg van de sponsoring bij Telstar.

Het feit dat er voor elk bedrijf, ongeacht de grootte en omzet, instapmogelijkheden zijn bij Telstar wordt als zeer positief ervaren. Telstar heeft dan ook een grote diversiteit aan sponsoren. Naast het bedrijfsgedeelte kiezen ook veel sponsoren er voor om Telstar te sponsoren op basis van hele andere motieven. Al jarenlang wordt de businessclub van Telstar gezien als de plek om te verzamelen voor en na een wedstrijd. De gezelligheid, de mogelijkheden om te netwerken en natuurlijk de strijdlijst van de elf Witte Leeuwen op het veld zorgen er voor dat u zich thuis zult voelen in Velsen-Zuid.

Ook timmert Telstar op maatschappelijk gebied aan de weg. Via de stichting Telstar Thuis in de Wijk zijn diverse projecten gerealiseerd waarin ook veel van onze sponsoren participeren. Zo hebben Tata Steel, Woningbedrijf Velsen, Rabobank en gemeente Velsen ieder hun aandeel in het succes van de stichting. Zo werd Telstar het afgelopen jaar tweede in de verkiezing meest maatschappelijke club van Nederland. Een prestatie om trots op te zijn!

Lees onze sponsor prospectus hier voor meer informatie.