Seizoenkaarten

 

#TROTSOPJOU

Het is Telstar helaas niet gelukt om ook dit seizoen de nacompetitie te halen van de Keuken Kampioen Divisie. Toch kijken wij terug op een seizoen met vele hoogtepunten. Zo zag u Terell Ondaan terugkeren op het oude nest, lokale trots Melle Springer excelleren langs de zijlijn, Toine van Huizen bikkelen als vanouds en aanvoerder en belichaming van de club Frank Korpershoek zijn verblijf met nog een jaar verlengen. En wij, wij konden rekenen op uw steun. Daarom zeggen wij: trots op jou.

Verlengen van uw kaart
Mogen wij u ook komend seizoen tot onze trouwe aanhang rekenen? U kunt vanaf heden uw seizoenkaart verlengen om zodoende ook tijdens het komende seizoen deel uit te maken van Telstar. Speciaal voor u, als huidige seizoenkaarthouder, hebben wij tot en met 31 mei a.s. een aantal extra voordelen. Schaft u vóór 1 juni a.s. uw seizoenkaart aan dan krijgt u het volgende:

– Een speciale “Trots op jou” supporters shawl
– 19,63% korting op het nieuwe thuisshirt (medio juli beschikbaar)
– Een voucher voor een gratis elftal gehaktballetjes in het nieuwe seizoen

Nieuwe seizoenkaarthouder
Heeft u dit seizoen geen seizoenkaart gehad, maar wilt u het komende jaar niets missen? Dit kan! Als nieuwe seizoenkaarthouder ontvangt u bij aanschaf vóór 1 juni a.s. 19,63% korting op het nieuwe thuisshirt (medio juli beschikbaar) en bent u verzekerd van een plek voor het nieuwe seizoen!

Online
Via www.telstarticket.nl kunt u vanaf nu uw seizoenkaart aanschaffen. Bij aankoop informeren wij u over de vervolgstappen om uw voordelen te ontvangen.

Rabobank IJmond Stadion
Bij de balie van het Rabobank IJmond Stadion kunt u tussen 9.00 en 17.00 uur van maandag tot en met vrijdag uw formulier inleveren en afrekenen.

Prijzen
Oost normaal €125,-
Oost jeugd (t/m 16 jaar bij aanschaf) € 75,-
Oost 65+ (bij aanschaf) € 105,-

West A / F € 150,-
West A / F jeugd (t/m 16 jaar bij aanschaf) € 105,-
West 65+ € 125,-

KLIK HIER EN VRAAG DIRECT UW SEIZOENKAART AAN