Single Blog Title

This is a single blog caption

SC Cambuur te sterk voor Telstar

Telstar heeft vanmiddag de oefenwedstrijd tegen divisiegenoot SC Cambuur verloren. In het natte Franeker wonnen de Friezen met 4-1 van de Witte Leeuwen.

Telstar begon de wedstrijd ijzersterk. Al na 2 minuten was het Fabian Serrarens die de defensie van de formatie uit Leeuwarden op het verkeerde been zette en de witte leeuwen aan een vroege voorsprong bracht. De wedstrijd was hierna lange tijd in evenwicht. De beide ploegen probeerde op hun eigen wijze de wedstrijd naar zich toe te trekken. Het balbezit was voornamelijk voor SC Cambuur. Telstar trachtte in de tegenaanval de tweede treffer te forceren. Lange tijd bleef de defensie uit Velsen-Zuid zonder al teveel problemen fier overeind. Toch viel de gelijkmaker nog voor het rust signaal. Oude bekende Hoefdraad tikte de gelijkmaker binnen en zorgt er zo voor dat beide ploegen met deze stand gingen rusten.

In de tweede helft werd er vol op gewisseld wat het spel niet ten goede kwam. Telstar kwam niet meer in zijn eigen spel en kon ook in de tegenaanval geen potten breken. SC Cambuur zette de defensie onder flinke druk. De snelle 2-1 en 3-1 zorgden er voor dat het vertrouwen in een goede afloop snel afnam. De 4-1 vlak voor tijd was er één voor de statistieken. Telstar speelde een goede eerste helft en kan daaruit voortborduren.