RVC

Sinds 1 november 2007 is Telstar 1963 NV in het trotse bezit van een raad van commissarissen (rvc). Onze raad bestaat uit vijf heren en zij hebben jarenlange ervaring op vlakken die voor de Witte Leeuwen zéér belangrijk zijn. Cor Oudendijk is de voorzitter. De overige vier leden zijn Ron Davio, Jan Kees van der Leek, Bart Mendel en last but not least Chris B. van der Zwan.

Jan Kees van der Leek

Jan Kees is een ‘zoon’ van de club. Als geboren en getogen IJmuidenaar sloot hij al jong de Witte Leeuwen in zijn hart. Jan Kees is accountant, zijn toezicht zal voornamelijk op dit vlak plaatsvinden. Personeelszaken is ook onderdeel van zijn portefeuille.

Bart Mendel

Bart Mendel is sinds jaar en dag fervent volger van de Witte Leeuwen. Als kleine jongen met vader naar Sportpark Schoonenberg en voor altijd verrukt. Mendel werkt als advocaat bij LUX Advocaten te Haarlem. Vanuit zijn vakgebied waakt hij over de club en houdt hij toezicht op de directie.

Ron Davio

Ron is recentelijk gestopt met zijn dagelijkse activiteiten bij Cofely in IJmuiden. Binnen de rvc overziet hij de commerciële zaken van de club. Zijn netwerk is een enorme waarde voor Telstar. Ron denkt oplossingsgericht en ziet daardoor altijd en onder alle omstandigheden succesvolle mogelijkheden.

Cor Oudendijk

Als voormalig operationeel directeur van Haven Amsterdam beheerst Cor alle facetten van bedrijfsvoering. Als president commissaris overziet hij het geheel. Met zijn maritieme achtergrond voelt hij zich als een vis in het water en houdt hij Telstar in veilige haven.