Single Blog Title

This is a single blog caption

Robey Sportswear nieuwe kledingleverancier Witte Leeuwen

Vanaf komend seizoen zullen de Witte Leeuwen van Telstar de strijd aangaan op en naast het veld in de kleding van Robey. Telstar en Robey tekenden vanavond een contract waardoor zij voor minimaal twee seizoenen aan elkaar verbonden zijn. Robey staat sinds al sinds 1947 garant voor kwaliteit, stijl en optimaal comfort. De collectie van Robey kenmerkt zich door kwaliteit en karakter. Een stijlvolle look, met het comfort van nu. Traditioneel met een moderne twist.

“Wij hebben ons de afgelopen periode georiënteerd op de opvolging van onze huidige leverancier. De stijl van Robey, het feit dat zij mooie traditionele clubs als Sparta Rotterdam en Willem II kleden en de voorbeelden die wij reeds gezien hebben, zorgden er voor dat wij overtuigend hebben gekozen voor Robey.” Aldus algemeen directeur Pieter de Waard over de nieuwe samenwerking. “Ik zie er nu al naar uit om het nieuwe tenue te presenteren aan de supporters. Het is een parel geworden!”

“We zijn bijzonder trots dat we volgend jaar De Witte Leeuwen in onze armen mogen sluiten als kledingleverancier. Een clubtenue is niet zomaar een shirt dat je over je hoofd trekt voordat je gaat voetballen. Nee, het is een shirt waarin je strijdt. Waarvóór je strijdt. Uit liefde voor het clublogo op je hart. Die liefde hebben we samen met Telstar over proberen te brengen in het nieuwe tenue. We kunnen daarom ook niet wachten om het nieuwe tenue aan de supporters te tonen”

Hou de website en de social media van de Witte Leeuwen in de gaten om op de hoogte te blijven van deze mooie samenwerking!