Single Blog Title

This is a single blog caption

Riwald Recycling nieuwe shirt en hoofdsponsor Telstar

Telstar en Riwald Recycling hebben overeenstemming bereikt over het shirt en hoofdsponsorschap van de Witte Leeuwen. Riwald Recycling is een van de grotere spelers op het gebied van metaalrecycling in Nederland. Riwald Recycling is gespecialiseerd in het verwerken van schroot en non-ferro metalen en heeft 3 vestigingen in Nederland.
“Tijdens de play-offs van het afgelopen seizoen stond het mooie logo van Riwald Recycling al op het shirt. Het bleek een mooie aanzet te zijn voor een langere samenwerking. Als commercieel directeur kan ik alleen maar enorm trots zijn dat een naam zoals die van Riwald Recycling op ons shirt staat. Samen met Ewald zijn wij in gesprek om de samenwerking ook na deze periode te continueren. Wij zien uit naar een lange, vruchtbare samenwerking.” Verklaart commercieel directeur Steef Hammerstein.
Ook Ewald Huzink, algemeen directeur van Riwald Recycling, ziet de samenwerking positief tegemoet. “Met Telstar hebben wij een club die mooi aansluit bij onze waarden en het geeft ons de mogelijkheid onze naamsbekendheid te vergroten. Een van onze vestigingen is in Beverwijk gevestigd waarmee wij dus geen onbekende zijn in de regio. Wij kijken er naar uit om samen tot successen te komen”.