Single Blog Title

This is a single blog caption

Ritueel contracten

Aan de hand van de tot 30 juni 2018 lopende Collectieve Arbeids Overeenkomst en overige geldende wet- en regelgeving heeft Telstar het jaarlijks aangetekende brieven ritueel uitgevoerd. Zoals genoegzaam bekend is dit een formele exercitie, de club kan in een later stadium alsnog met de betreffende Witte Leeuwen om de tafel en een nieuwe overeenkomst sluiten.

Het gaat deze jaargang om Mohammed Ajnane, Crescendo van Berkel, Tom Beissel, Thomas van den Houten, Calvin Valies, Edo Knol, Blake Horton, Fabian Serrarens, Jordy Tutuarima, Denis Mahmudov, Toine van Huizen, Frank Korpershoek, Naoyuki Yamazaki en Brian Ottenhoff. Los van voorgaande is van een drietal spelers de optie gelicht, het gaat om Liban Abdulahi, Wesley Zonneveld en Boy de Jong. Oussama Zamouri gaat een overeenkomst tekenen. Met Floris van der Linden is de club in een afrondend stadium.

De drie niet genoemde contractspelers hebben een doorlopende overeenkomst. De resterende heren worden gehuurd of spelen op basis van een onkostenvergoeding.