RETOUR & GARANTIE

Bent u niet tevreden met een artikel, dan kunt u binnen de zichttermijn van 14 werkdagen zonder opgaaf van reden retourneren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via fanshop@sctelstar.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 werkdagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. 

Retourzendingen worden geaccepteerd als het artikel onbeschadigd en ongebruikt is en de oorspronkelijke verpakking en de eventuele plastic verzegeling eveneens onbeschadigd zijn. Dit geldt natuurlijk ook voor niet correcte leveringen of ontvangen beschadigde artikelen. De doorlooptijd voor een retourzending bedraagt 14 dagen. Enkel vooraf aangemelde retouren kunnen in behandeling worden genomen. 

‚Äč

Controleer direct na ontvangst van je bestelling of de artikelen onbeschadigd, compleet en volgens de factuur geleverd zijn. Is dit niet het geval? Neem contact op met ons via fanshop@sctelstar.nl of op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 telefonisch via 0255-546920. Als een artikel in gebruik is genomen, is de levering geaccepteerd.

Contact opnemen

Naar boven