Single Blog Title

This is a single blog caption

Restitutieregeling

Vorig jaar heeft een deel van de supporters gebruik gemaakt van de actie waarbij de verhoging van de seizoenkaart zou worden geretourneerd wanneer Telstar niet bij de eerste 10 wist te eindigen in de competitie. Helaas is dit niet gelukt. Onderstaande brief zal meegestuurd worden naar de seizoenkaarthouders die recht hebben op een restitutie.

Het vorige seizoen heeft u gebruik gemaakt van de unieke actie om bij het niet behalen van de eerste 10 uw verhoging van de seizoenkaart terug te ontvangen. Helaas hadden wij het ook anders gezien, maar Telstar heeft de eerste 10 nét niet weten te bereiken. U heeft daarom recht op restitutie van de verhoging van het afgelopen seizoen. Graag geven wij u een aantal opties.

Korting nieuwe seizoenkaart

Wanneer u ook het komende seizoen weer een seizoenkaart neemt van de Witte Leeuwen, dan heeft u de mogelijkheid uw restitutie te verrekenen met uw nieuwe seizoenkaart. Let op: Dit is alleen mogelijk als u uw seizoenkaart bij het Rabobank IJmond Stadion aanschaft. Het online verkrijgen van de korting is niet mogelijk.

Het bedrag ontvangen

U kunt er ook voor kiezen het bedrag te willen ontvangen. Ook hiervoor dient u het Rabobank IJmond Stadion te bezoeken. Hier liggen formulieren die u kunt invullen. Wij zullen het verschuldigde bedrag dan op uw rekening storten.

Schenking

De laatste optie is dat u afziet van de restitutie. Telstar heeft besloten het bedrag wat niet uitgekeerd hoeft te worden beschikbaar te stellen aan het spelersbudget voor het komende seizoen. Voor deze optie hoeft u niets te doen.

Let op: Het is tot 15 juni mogelijk uw restitutieregeling te treffen. Na 15 juni zal het bedrag voor het spelersbudget beschikbaar worden gesteld.