Single Blog Title

This is a single blog caption

Redouan El Yaakoubi tekent tweejarig contract

Telstar mag een nieuwe Witte Leeuw verwelkomen. Redouan El Yaakoubi tekende vandaag een contract voor twee seizoenen bij Telstar en mag zich nu officieel een Witte Leeuw noemen. De 23-jarige Redouan komt per direct over van FC Utrecht.

“Ik heb Redouan de afgelopen weken meegemaakt op de trainingen en de oefenwedstrijden van Telstar. Redouan heeft daarin een prima indruk achtergelaten op mij en de rest van de staf. Zijn fysiek, inzicht en voetballende kwaliteiten kunnen een goede aanvulling zijn op hetgeen we reeds in de selectie hebben. Als Redouan zich op deze manier blijft doorontwikkelen dan heeft hij een mooie toekomst voor zich.” Aldus trainer en technisch directeur Andries Jonker.

El Yaakoubi genoot zijn jeugd bij het Utrechtste Elinkwijk. Na een uitstapje bij de Meern belandde de verdediger in 2017 bij FC Utrecht waar hij een contract tekende. Sinds 2017 kwam El Yaakoubi tot 45 wedstrijden in Jong FC Utrecht. Na een succesvolle stageperiode bij de Witte Leeuwen mogen wij Redouan nu écht verwelkomen. 

In navolging van Charlie Gilmour is Redouan El Yaakoubi de tweede aanwinst deze week voor de Witte Leeuwen.