Single Blog Title

This is a single blog caption

Reactie Telstar nieuwe maatregelen

Telstar heeft kennis genomen van de besluiten van het kabinet om voor de komende drie weken geen publiek toe te laten bij de wedstrijden in het betaalde voetbal. Waar wij vooropgesteld altijd met en voor onze supporters willen voetballen zullen wij de komende drie weken zonder jullie steun moeten doen. Daarbij spreken wij de wens uit dat een ieder gezond blijft en wij ons met zijn allen aan de maatregelen houden. Alleen op die manier kunnen wij straks weer gezamenlijk de wedstrijden van al die prachtige clubs in Nederland bekijken.

De verscherpte maatregelen hebben ook hun invloed op de dagelijkse gang van zaken rond de club. Zo is het niet mogelijk om de trainingen te bezoeken, worden alle gekochte items in de fanshop opgestuurd en is het niet mogelijk langs te komen op de club voor vragen en/of opmerkingen. Wanneer u contact zoekt met een specifieke vraag willen wij u vragen dit digitaal te doen viainfo@sctelstar.nl. Door de wisselende bezetting op kantoor zijn veel van onze medewerkers slechts digitaal bereikbaar. Wij doen een dringend beroep op u om u aan deze maatregelen te houden.

Sluiten wij graag af met een compliment naar onze supporters. Naast de reeds getoonde waarderingen in de zomermaanden hebben jullie je in ons prachtige stadion voortreffelijk gedragen. Wij mogen ons gelukkig prijzen om vaak als voorbeeld genoemd te zijn van supporters die zich keurig aan de maatregels hebben gehouden. Wij spreken dan ook de wens uit dat wij deze lijn kunnen voortzetten wanneer wij weer met (meer) publiek mogen spelen.