Single Blog Title

This is a single blog caption

Rabobank IJmond Live!

De RaboWeek wordt op vrijdag 5 oktober afgesloten met Rabobank IJmond Live!, een spectaculair stadionconcert met optredens van Berget Lewis, Candy Dulfer, Edsilia Rombley en Waylon!

Rabobank IJmond Live! vindt plaats in het Rabobank IJmond Stadion, de thuishaven van de regionale voetbaltrots Telstar. De bank is sinds 2016 naamgever van het stadion aan de Minister van Houtenlaan in Velsen-Zuid.

Speciaal voor Rabobank IJmond Live! wordt op het voetbalveld een groot podium gebouwd waar alle artiesten minstens een half uur optreden. Hoofdact is Waylon. Hij neemt zijn 7-koppige band mee naar Velsen. Zijn concert duurt een uur. Waylon speelt onder meer nummers van zijn nieuwste album ‘The World Can Wait’.

De zanger heeft net voor de tweede keer meegedaan aan het Eurovisie Songfestival, terwijl Berget Lewis, Candy Dulfer en Edsilila Rombley elk jaar een reeks uitverkochte concerten geven in het Ziggo Dome. Succes gegarandeerd dus!

Berget Lewis, Candy Dulfer en Edsilia Rombley worden begeleid door het New Amsterdam Orchestra. Dit orkest werkt regelmatig samen met topmusici uit binnen- en buitenland. DJ Barry Brand, bekend van Radio Decibel en 2Generations, zorgt ervoor dat het feest in de (korte) pauzes niet stilvalt.

De 2.500 kaarten voor Rabobank IJmond Live! kosten 20 euro per stuk en kunnen alleen online worden besteld (via deze link). Wacht niet te lang, want het aantal kaarten is beperkt en wij verwachten dat de belangstelling groot zal zijn!

PROGRAMMA
19.30 uur          DJ Barry Brand
20.30 uur          Berget Lewis
21.00 uur          Candy Dulfer
21.30 uur          Edsilia Rombley
22.00 uur          DJ Barry Brand
22.30 uur          Waylon & Band
23.30 uur          DJ Barry Brand
00.00 uur          Einde