Single Blog Title

This is a single blog caption

Praktische informatie kopers Telstar box

Beste Witte Leeuw,

Wat fantastisch dat u onderdeel gaat uitmaken van het typische avondje Telstar. Gezelligheid, openheid, een heerlijk diner met veel vis en natuurlijk Telstar – Ajax. Een initiatief wat wij hebben kunnen realiseren met een aantal lokale cateraars en met de hulp van Stichting Noordzeevis IJmuiden en Seaport TV en onze balsponsor sponsor Beter Business.

Praktische informatie

De boxen zijn zondag 26 april vanaf 15.00 tot 18.00 uur op te halen bij het Rabobank IJmond Stadion. Er is een speciale rijrichting gecreëerd om het voor u en voor ons zo makkelijk en veilig mogelijk te maken. U neemt de afslag bij de hoofdingang en wordt vanaf daar door onze verkeersregelaars naar het spelershome gedirigeerd. Wij controleren uw aankoop en onze medewerkers zullen de box(en) via de achterklep in uw auto plaatsen. Wij vragen u voor uw en onze veiligheid niet uit de auto te stappen. Ook vragen wij u om op voorhand ruimte te creëren in uw kofferbak zodat onze medewerkers gemakkelijk de box(en) kan plaatsen. Het is niet mogelijk de box op de fiets op te halen. Wij doen er alles aan om het voor iedereen zo veilig mogelijk te laten verlopen. Wij vragen u om uw aankoopbewijs uit te printen of via uw telefoon te laten zien. Dit geldt als bewijs.

Als u gekozen heeft om de box te laten bezorgen, dan zal deze ook tussen dit tijdsblok worden bezorgd. Ook hier zullen wij letten op de veiligheid van u en onze medewerkers.

In de box zelf geven wij instructies over hoe de maaltijd bereidt dient te worden. Op voorhand kunnen wij u meegeven dat er slechts een pannetje, een magnetron en een oven aan te pas zullen komen. 

Telstar – Ajax

Nadat u heeft genoten van een heerlijke maaltijd kunt u als kers op de taart nogmaals genieten van de heroïsche strijd die Telstar leverde tegen Ajax in de KNVB Beker van 18 december j.l. In samenwerking met Seaport TV wordt de gehele wedstrijd opnieuw uitgezonden. Seaport TV is voor de Ziggo klanten te vinden op kanaal 40. Beschikt u niet over Seaport TV op uw televisie? Dan kunt u via de website www.rtvseaport.nl de livestream bekijken van de uitzending. 

Voor en nabeschouwen

Dat het voor iedereen rondom de club een fantastisch affiche was, dat moge duidelijk zijn. Hoe beleefden trainer Andries Jonker en Frank Korpershoek de wedstrijd? Wat was het strijdplan? Waar lagen de zwaktes van Ajax en hoe profiteerde Telstar daarvan? Allemaal vragen die u kunt stellen aan trainer Andries Jonker en aanvoerder Frank Korpershoek. Zij zullen vanaf 18.45 uur tot aan de start van de wedstrijd beschikbaar zijn voor een korte voorbeschouwing. Ook zullen zij in de rust en tot 30 minuten na de wedstrijd via een online verbinding met u in contact staan om al uw vragen te beantwoorden en met u in gesprek te gaan. Deze verbinding is exclusief voor kopers van de box!

Inloggen

Om een online verbinding met u te kunnen leggen is het noodzakelijk dat u beschikt over ZOOM. Een online platform om videoverbindingen te kunnen leggen met elkaar. Onderstaand geven wij u reeds de link mee waar Andries Jonker en Frank Korpershoek vanaf 18.30 uur zullen inloggen. Als u klikt op de link, en nog niet over ZOOM beschikt, krijgt u instructies over de te volgen stappen. Het is ook mogelijk om ZOOM op uw smartphone te installeren. Wij raden u aan om op voorhand al te testen welke stappen u moet ondernemen. 

KOPERS VAN DE BOX ONTVANGEN HUN LINK VIA EMAIL

Let op: hou de link en het wachtwoord voor uzelf. Wij willen de meeting exclusief houden.

Heeft u problemen met het downloaden van ZOOM, inloggen of andere technische vragen? Natascha van Grinsen-Admiraal (commercieel manager) is tussen 18.00 en 19.00 uur beschikbaar om u telefonisch te ondersteunen: 0630911994.

Tijdsschema

Zondag 26 april:

15.00 – 18.00 uur: Ophalen box bij het Rabobank IJmond Stadion/Leveren box bij de mensen thuis

18.30 uur: Voorbeschouwing met Andries Jonker en Frank Korpershoek

19.00 uur: Start uitzending Seaport TV (Ziggo kanaal 40, www.rtvseaport.nl)

Circa 21.15 uur: Einde uitzending Seaport TV en start nabeschouwing met Andries Jonker en Frank Korpershoek 

Woord van dank

Een woord van dank is op zijn plaats voor alle ondernemers die hebben meegewerkt aan deze actie, Radi el Kaddouri die een groot aantal boxen beschikbaar stelde voor werknemers uit de vitale sector, Seaport TV, onze medewerkers en vooral alle supporters die deze box bij ons kochten. Fantastisch! U bewijst eens te meer dat de Telstar familie een hechte familie is!

De box wordt mede mogelijk gemaakt door:

Stichting Noordzee Vis uit IJmuiden

Van Es Party en Cateringservice

Visrestaurant de Meerplaats

IJmuiden Vis online

Korf Catering
RTV Seaport
Telstar 

Namens alle Telstar vrienden,

Steef Hammerstein, commercieel directeur.