Port of Footbal

452104

Telstar, de trots van de IJmond, is geen alledaagse voetbalclub. Dat blijkt wel uit het ludieke pleidooi voor een blauwe grasmat. Maar ook met serieuze maatschappelijke projecten als ‘Telstar thuis in de wijk’ probeert Telstar om ook buiten het stadion spraakmakend te zijn. Het jongste initiatief is ‘Telstar Port of Football’, bedoeld om de banden tussen de club en het voetbalminnende havenbedrijfsleven verder aan te halen.

Kern is dat tijdens de thuiswedstrijden steeds een belangrijk cluster van havenbedrijven centraal staat in de business club. Het kan gaan om bijvoorbeeld offshore-industrie of de cruisesector, waarbij de sponsoren relaties kunnen uitnodigingen voor een netwerkborrel, diner en de thuiswedstrijd van de ‘Witte Leeuwen’.

Port of Football is de ideale mogelijkheid een platform te creëren waar havenbedrijven hun klanten en toeleveranciers ontmoeten. Daarnaast zullen lokale en regionale politici en bestuurders met elkaar in contact gebracht worden. Dit alles is een open en ongedwongen sfeer. Juist dat wordt vaak als pluspunt van Telstar genoemd.

Vraag vrijblijvend om meer informatie via info@sctelstar.nl of via 0255 54 69 20.

Deelnemers Port of Football:
OBA Group BV

Thor Shipping & Transport BV

Haprotech Opleidingen, Certificeringen en Personeel

Vergouw Consulting 

Wesco IJmuiden Apparatenbouw bv

Silver Star Agencies

Van Till advocaten

Marpol Services

EMR Recycling

Loodswezen