Pers

Copyright 2008 Dwight Rompas

Accreditatieformulier

Journalisten dienen te allen tijde tenminste de dag voor de wedstrijd een accreditatie aan te vragen door een email te versturen aan Dennis Bliek, info@sctelstar.nl. In uw email dient u de volgende informatie te vermelden: naam van de te accrediteren personen, medium, telefoonnummer.

Telstar zal vervolgens beoordelen of de desbetreffende journalist in aanmerking komt voor een perskaart. Journalisten die een accreditatie krijgen toegewezen kunnen hun perskaart voor aanvang van de wedstrijd vanaf een uur voor de wedstrijd bij de balie bij de hoofdingang ophalen. Perskaarten worden niet opgestuurd. Door het beperkte aantal desks heeft Telstar te allen tijde het recht om personen te weigeren. Telstar zal er alles aan doen om alle aanvragen te kunnen honoreren. Het is per medium mogelijk om één desk vooraf te reserveren bij beschikbaarheid. 

Contactgegevens

Contactpersoon accreditatie/perskaarten, staf en spelersgroep, interview-afspraken, fotoshoots, persberichten, vragen van de media, en alle overige mediazaken:

Dennis Bliek
Email: communicatie@sctelstar.nl
Telefoon: 0255-546920

(Contact – met name interview-aanvragen – bij voorkeur via mail).

Toegang perstribune

De perstribune is te bereiken via de spelerstunnel, linksaf en aan uw linkerhand bovenaan de rode stoelen. De perstribune is gereserveerd voor alle media met uitzondering van TV-pers en fotografen.

In totaal zijn er 9 zitplaatsen beschikbaar. Radioverslaggevers hebben vaste plaatsen op de perstribune, dit in verband met de aanwezige technische faciliteiten. De perstribune bestaat uit stoelen en uitklapbare tafels waarbij de pers de beschikking heeft over communicatielijnen en/of stroom.

Tevens is er draadloos internet te ontvangen op de perstribune. Dit gaat in overleg met de club. U heeft geen beschikking over ISDN.

Toegang persruimte

Op de begane grond van het stadion bevindt zich de perskamer. Deze ruimte biedt plaats aan 20 personen.

Ongeveer vijf kwartier voorafgaand aan de wedstrijd is de perskamer geopend voor alle media.

Parkeren

Telstar verstrekt geen parkeerkaarten voor de pers.

Alle media kunnen gratis parkeren op de openbare parkeerplaats tegenover het stadion aan de Minister van Houtenlaan.

Uitzondering zijn de materiaalwagens van de zendgemachtigden; zij kunnen lossen en laden achter de Oosttribune, maar daar niet parkeren. Zij kunnen parkeren op het parkeerterrein tegenover de hoofdingang