Single Blog Title

This is a single blog caption

Oud Telstar schittert als nooit tevoren

Met een vermakelijk en doelpuntrijk duel werd het publiek opgewarmd in aanloop naar de kraker van Telstar tegen Go Ahead Eagles. De oude garde van Telstar was gewaarschuwd, want in het verleden was de Heilige Hermandad met Telstar-icoon Arjen de Zeeuw en aanvaller Yuri Cornelisse te sterk voor de oude Witte Leeuwen. Nu werd er uit een ander vaatje getapt. Met vlot combinatiespel werden de agenten teruggedrongen. Dit leverde al snel een 2-0 voorsprong op, beide keren was Ron van Es de scherpschutter. Dit was voor de agenten het sein om er wat korter op te zitten. Captain Arjen de Zeeuw schroomde niet zijn oude makkers aan te pakken. Toch liep Telstar uit door een treffer van Ron Meijer, die een breedtepass onderschepte en oog in oog met de doelman geen fout maakte. Kort voor rust viel de aansluitingstreffer.

Na de rust bleken de agenten iets fitter en kwamen ze vaker voor de goal. De 3-2 viel al snel, maar opnieuw was daar Ron van Es met zijn derde treffer van de avond. Uiteindelijk zou de wedstrijd in balans eindigen. Na de 3-4 verraste Yuri Cornelisse doelman Marcel Rutte met een prachtige lob en kwamen de gasten uiteindelijk toch nog langszij. Daarna volgde er een prima 3e helft, opgesierd door een fris spelend Telstar, dat geen spaan heel liet van de Eagles. Al met al een heerlijk avondje voetbal. Voor Oud Telstar kwamen de volgende spelers binnen de lijnen:

Alami Ahannach, Justin Stuy, Mario den Boer, Fred Bischot, Ron van Es, Frans Janssen, Bob Koning, Richard van Heulen, Ron Meijer, Stanley Brouwer, Ron van Alem, Michel Nok, Sjaak Lettinga, Marcel Oerlemans, Peter Botvliet, Richard Pel, Cor Bal. Coaches: Mink Verbaan en Bert van Duijvenbode.
Foto’s: Peter Kommas