Single Blog Title

This is a single blog caption

Ook Keuken Kampioen Divisie en KNVB Beker op FOX

Vanaf komend seizoen zijn er meer live wedstrijden en samenvattingen dan ooit te zien van de Keuken Kampioen Divisie en de KNVB Beker, gewoon gratis bij FOX op kanaal 11 (o.a. Ziggo, Canal Digitaal, Caiway, Tele2) of 14 (o.a. KPN). Met de toevoeging van wekelijkse sportprogrammering op maandag en vrijdag biedt FOX een combinatie van de beste internationale tv-series en live sport. Eerder maakte FOX al bekend met ingang van komend seizoen ook de Johan Cruijff Schaal live uit te zenden. Alle sportuitzendingen op FOX worden gemaakt door de collega’s van FOX Sports, waar de genoemde competities in meer uitgebreide vorm al te zien zijn én blijven.

Het beste van twee werelden op één plek bij FOX: entertainment & sport

Met de toevoeging van wekelijkse sportprogrammering op maandag en vrijdag maakt FOX het beste van twee werelden eenvoudig toegankelijk op één plek: entertainment & sport. Vanzelfsprekend wordt daarbij nauw samengewerkt met de collega’s van FOX Sports, waarmee de hoogste kwaliteit in sportverslaggeving gewaarborgd wordt en ook andere programma’s en competities van FOX Sports onder de aandacht worden gebracht.

Keuken Kampioen Divisie vanaf 17 augustus: aantrekkelijker en spannender dan ooit

De Keuken Kampioen Divisie gaat van start op vrijdag 17 augustus. Met deelname van populaire clubs als FC Twente, Roda JC, Sparta en N.E.C is de competitie komend seizoen aantrekkelijker en spannender dan ooit. Om zoveel mogelijk mensen hier op laagdrempelige wijze van te laten genieten geeft FOX vanaf komend seizoen de Keuken Kampioen Divisie een prominente plek in de programmering, met wekelijkse live uitzendingen op maandag- en vrijdagavond. Naast live voetbal is er op maandag en vrijdag ook veel andere FOX Sports programmering te zien op FOX: Club TV van o.a. Ajax, Feyenoord en PSV, het actuele sportnieuws in FOX Sports Vandaag, Natafelen met Kees Jansma & Kenneth Perez en FOX Sports Documentaires met de mooiste verhalen over alle Eredivisieclubs en hun helden.

Keuken Kampioen Divisie op FOX: vrijdag schakelkanaal, maandag een live wedstrijdOp vrijdag brengt FOX een live schakelkanaal met de hoogtepunten van alle wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie, met aansluitend alle samenvattingen. De maandag staat in het teken van een live wedstrijd die avond. Ook in de weekenden waarin de Eredivisie stilligt vanwege interlandvoetbal maar er in de Keuken Kampioen Divisie wel wordt gespeeld, brengt FOX meerdere wedstrijden live op het scherm. In totaal gaat het komend seizoen om bijna 100 dagen met live voetbal uit de Keuken Kampioen Divisie, KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal. Gewoon gratis te zien op FOX, op kanaal 11 of 14.

KNVB Beker op FOX: verdrievoudiging van live aanbod

De fans krijgen komend seizoen een groter live aanbod dan ooit van het KNVB Bekertoernooi. FOX verdrievoudigt het live aanbod op het open net naar 9 live wedstrijden. Al in de eerste drie rondes brengt FOX iedere donderdag 1 live bekerwedstrijd, alle samenvattingen van de volledige bekerronde en de live loting. Vanaf de kwartfinales zendt FOX uit op dinsdag, woensdag en donderdag met iedere dag 1 live wedstrijd, samenvattingen en op donderdag de live loting. Ook de halve finales en de finale zijn live te zien op FOX. De eerste ronde van de KNVB-beker staat 25, 26 en 27 september op het programma.

Meer live op FOX Sports

Alle sportuitzendingen op FOX worden gemaakt door de collega’s van FOX Sports. Uiteraard blijft ook FOX Sports op de vertrouwde en meer uitgebreide wijze live verslag doen van de Johan Cruijff Schaal, Keuken Kampioen Divisie en van het volledige KNVB-bekertoernooi: vanaf de eerste ronde tot en met de finale, met tot aan de kwartfinales maar liefst 6 live wedstrijden per bekerronde. Tevens gaat FOX Sports nog meer Keuken Kampioen Divisie wedstrijden in zijn geheel rechtstreeks uitzenden, waardoor dat in totaal oploopt tot ruim 130 live wedstrijden.