Single Blog Title

This is a single blog caption

Ondaan keert terug op oude nest

Telstar en Terell Ondaan hebben overeenstemming bereikt over een contract tot 2020. De 25-jarige aanvaller komt transfervrij over nadat zijn contract bij PEC Zwolle deze zomer afliep. De laatste weken trainde Ondaan al mee met de Witte Leeuwen.
Ondaan is geen onbekende van Telstar. In het seizoen 2013/2014 maakte hij kort deel uit van de selectie van trainer Marcel Keizer. In een korte periode maakte de aanvaller grote indruk. In 3 wedstrijden scoorde hij 4 doelpunten en stond hij aan de basis van een mooie seizoensopening. Het leverde hem een transfer op naar Willem II. In datzelfde seizoen had hij met 6 doelpunten een mooi aandeel in het kampioenschap van de Tricolores. Tot 2016 stond Ondaan onder contract in Tilburg. Na een seizoen bij het Rotterdamse Excelsior trok Ondaan naar PEC Zwolle voor het seizoen 2017/2018. Hij kwam tot 28 duels in de Eredivisie.
“Wij denken dat wij met de komst van Terell de selectie een goede boost geven. Naast zijn voetballende kwaliteiten, neemt Terell ook ervaring mee die wij goed kunnen gebruiken. Wij zijn daarom erg blij Terell te kunnen toevoegen aan de selectie” legt technisch directeur Piet Buter uit.
Terell Ondaan is per direct speelgerechtigd.