1-3

Verlies in eigen huis van VVV

Vrijdag 3 december kwam VVV-Venlo op bezoek in het BUKO Stadion en het was Roscello Vlijter die zijn basisdebuut maakte. Hij verschijn samen met Rein Smit aan de aftrap en vervingen daarmee Rashaan Fernandes en Gyliano van Velzen t.o.v. de vorige wedstrijd.
 

De Witte Leeuwen speelden deze wedstrijd in een Oranje shirt om daarmee de actie Orange the World te ondersteunen. Het bracht Telstar geen geluk want het kreeg al binnen 5 minuten drie kansen voor de kiezen. Eerst was het een vrije trap die vlak voorlangs ging, daarna een kopbal die knap werd tegengehouden door Elouzzane en er kwam nog een kopbal uit een corner die rakelings over het doel ging. Maar de bezoekers bleven druk zetten en in de 15e minuut was daar de 0-1. Vanuit een corner zette Van Rooijen met de voet VVV op voorsprong. Daarna kwam Telstar wat beter in de wedstrijd en werd het een aantal keer gevaarlijk maar vergaten ze de gelijkmaker erin te schieten.
 

RUST


Telstar kwam goed uit de startblokken en wist gelijk de doelman van VVV te testen. De gelijkmaker kwam in de 57e minuut. Aktas wist uit een corner raak te koppen. 1-1.
 

Telstar speelde aardig en ging op zoek naar de 2-1 maar tegen de verhoudingen in viel het doelpunt juist aan de andere kant. Een kwartier voor tijd beland de bal uit een corner voor de voeten van Koglin die zich geen moment bedenkt en uithaalt. Zijn bal gaat via de binnenkant van de paal achter Elouazzane 1-2. Andries Jonker probeerde de gelijkmaker te forceren door Liesdek en Van Velzen in het veld te brengen. De kansen waren er maar het was in de extra tijd VVV die de 1-3 op het scorebord zette via Roemer nadat Elouazzane mee naar voren was gegaan.
 

Hier had zeker meer in gezeten. Telstar voetbalde de tweede helft prima maar de punten gaan mee naar Venlo.
 

Foto's via AmsterdamNedPhotography en via 1963-Pictures

Naar boven