Vacature Sales en Accountmedewerker (32-40 uur)

 

Sales en Accountmedewerker (32-40 uur)

 

Telstar is sinds 1963 de betaald voetbal club uit IJmuiden die momenteel uitkomt in de Keuken Kampioen Divisie. In het BUKO Stadion te Velsen – Zuid, home of the White Lions, spelen De Witte Leeuw(inn)en en Jong Telstar mannen en vrouwen hun thuiswedstrijden. De mannelijke jeugd is ondergebracht bij partnerclub IJ.V.V Stormvogels in IJmuiden en de vrouwelijke jeugd speelt in samenwerking met partnerclub RKVV DSS te Haarlem. Telstar is meer dan voetbal, we zetten ons sociaal maatschappelijk in middels onze stichting Telstar Thuis in de Wijk en duurzaam middels onze stichting de Groene Leeuwen. Daarnaast organiseert Telstar meetings en events e.d. in het BUKO Stadion en in SHIP (sluis haven information point).

Bij de club deelt iedereen de volgende kernwaarden: strijdlustig, saamhorig, sympathiek en spraakmakend.
 

Visie: Telstar wil de eigenzinnige volksclub in de eredivisie zijn.

Missie: Wij zijn Betrokken en Onverschrokken. Wij zijn de Witte Leeuwen!
 

Functie omschrijving
Als sales en account medewerker ben je onderdeel van het commercieel team van Telstar. Binnen het team ben je verantwoordelijk voor het binnenhalen en behouden van sponsors. Samen met het commercieel team maak je een sales en accountplan en zetten we targets voor het nieuwe seizoen. Thuiswedstrijden zijn belangrijke momenten via het uitnodigen, ontvangen en ontmoeten van ondernemers als potentiële sponsors. Daarnaast zijn we ook lid van een aantal netwerkclubs in de regio waar je de club vertegenwoordigd bij netwerk activiteiten. En ga je bedrijventerreinen bezoeken om nieuwe bedrijven kennis te laten maken met de club. Het uitnodigen en toespreken van andere netwerkclubs en businessclubs behoort ook tot je takenpakket.
 

Naast het binnenhalen van nieuwe sponsors voor de club houd je de jeugd, de vrouwen, st Telstar Thuis in de Wijk en ons stadion als Meeting en eventlocatie altijd in het achterhoofd, kortom alle commerciële mogelijkheden bij Telstar.
 

Ook beheer je de huidige sponsors in de Telstar Businessclub. Jij bent de eerste contactpersoon voor vragen omtrent de sponsorcontract rechten en het realiseren van de rechten uit het contract.  Je maakt nieuwe sponsors wegwijs binnen de club wat betreft het bestellen van nieuwe kaarten, matchdiners en introducties bij mede Businessclubleden. Om sponsors te bedanken en nauw betrokken te houden brengen we 1 a 2 keer per seizoen een bedrijfsbezoek met een relatiegeschenk.
 

Binnen het commercieel team wordt verwacht dat je meedenkt over de marketing, communicatie, ticketing en commerciële mogelijkheden van de club. Er is veel vrijheid en ruimte voor creativiteit.
 

Je rapporteert direct aan de Commercieel Directeur en wordt onderdeel van een klein hecht team er alles aan doet om de missie van Telstar te volbrengen.
 

Wat wij vragen:
HBO opleiding bij voorkeur commerciële opleiding

Saleservaring
Assertiviteit, zelfstarter

Geen 9-5 mentaliteit, op thuis wedstrijdavonden is aanwezigheid vereist daarnaast bezoek je veel netwerkactiviteiten

Gemakkelijk in de omgang en vooral niet te verlegen om de telefoon te pakken en afspraken in te plannen

Gemakkelijke netwerker, iemand die op iedereen afstapt
Bij voorkeur woonachtig in de regio
Affiniteit met sport en voetbal in bijzonder

Een medewerker die zich herkend in de kernwaarden van Telstar. Wij streven naar een zo divers mogelijk team.
 

Wat wij bieden:
Een veelzijdige baan in een dynamische omgeving in de Betaald voetbal branche. Veel bijscholing mogelijkheden in Zeist en contact met andere BVO’s. Veel vrijheid, creativiteit en mogelijkheden binnen een klein en divers team. Prima salaris voor een young professional, voldoende vrije dagen, laptop en telefoon. Gezellige vrijmibo’s of apres match borrels en de mogelijkheid om uitwedstrijden te bezoeken.

 

Voor meer informatie omtrent deze vacature en sollicitatie neem contact op met Commercieel Directeur: Natascha van Grinsven – Admiraal natascha@sctelstar.nl/ 06-30911994.
 

Acquisitie aan de hand van deze vacature worden niet op prijs gesteld

 

Naar boven