Telstar gaat bouwen!

Uitnodiging 31 oktober

Op maandag 31 oktober organiseert Telstar een informatieavond over de ontwikkelingen van het stadion van Telstar. Tijdens een gevarieerd programma waarbij Erik van Muiswinkel en Ronald Koeman sr. als speciale gasten een hoofdrol vervullen zullen wij u volledig bijpraten maar ook laten zien hoe we met elkaar deze klus gaan klaren.
 

Eenieder die vindt dat Telstar een ‘toekomstbestendig stadion’ moet hebben om te kunnen voortbestaan in het betaald voetbal landschap, verwachten wij deze avond in het BUKO stadion. En eenieder die ook komt, kan een bepalende rol spelen in deze ontwikkeling. Dit is de avond dat je kunt aantonen en bewijzen dat je achter de club staat. Wij hebben het speelveld bepaald, jij gaat aangeven welke positie je in wilt nemen op dat speelveld.
 

Het in december 2018 gepresenteerde beleidsplan ‘stip aan de Horizon’ laat geen twijfel over hoe belangrijk de thuisbasis is voor de toekomst van onze geliefde voetbalclub. De afgelopen jaren is er veel gesproken en dat zal de komende tijd ook nog wel even doorgaan. Maar………..TELSTAR GAAT BOUWEN! Waarom, hoe en wanneer doen we op 31 oktober uitgebreid uit de doeken.
 

Er is geen tijd meer om te zeuren of te twijfelen. Het moet nu gebeuren. Dus kom 31 oktober naar het BUKO stadion, de deuren gaan om 19.30 uur open en we trappen om 20.00 uur af. Eric van Muiswinkel en Ronald Koeman sr. zijn er voor jou en blikken en passant vooruit naar het WK in Qatar. Het gaat om Vis en over Staal maar het gaat vooral om de toekomst van Telstar en jouw rol en ondersteuning daarin.
 

Laten we aantonen met z’n allen, voetballers/sters, jong en oud, supporters, aandeelhouders, sponsoren, vrijwilligers en medewerkers en alles en iedereen die het beste voor heeft met de club, de toekomst te willen inkleuren.

Meld je HIER  aan of via onderstaande button!

Meld je aan voor 31 oktober
Naar boven