Vrijdag 17 november

Telstar Vrouwen neemt het op tegen ADO Den Haag

Morgenavond om 19:30 uur staat een boeiende confrontatie op het programma in de 10e speelronde van de Azerion Vrouwen Eredivisie: Telstar neemt het op tegen ADO Den Haag in het 711 Stadion in Velsen-Zuid. Met Telstar op de tiende plaats en ADO Den Haag op de zevende plaats in het klassement, belooft het een spannende wedstrijd te worden waar beide teams strijden voor kostbare punten.
 

De geschiedenis tussen deze twee ploegen voegt een extra dimensie toe aan het duel. Vorig jaar wist ADO Den Haag beide ontmoetingen in hun voordeel te beslissen. Telstar Vrouwen is echter vastberaden om ditmaal een ander verhaal te schrijven en te laten zien dat ze gegroeid zijn sinds die nederlagen.
 

Een speelster om in de gaten te houden is Jannette van Belen, de spits die deze zomer de overstap maakte van ADO Den Haag naar Telstar. Haar aanwezigheid voegt niet alleen ervaring toe aan de Witte Leeuwinnen, maar creëert ook een interessante dynamiek, gezien haar verleden bij ADO Den Haag. Zal zij haar voormalige team kunnen uitdagen en Telstar naar een overwinning kunnen leiden?
 

De wedstrijd in de negende speelronde van de Azerion Vrouwen Eredivisie begint om 19:30 uur. Kom de Witte Leeuwinnen aanmoedigen vanaf de hoofdtribune van het 711 Stadion. Haal nu je tickets, vanaf slechts €3 op telstarticket.nl.

 

Koop je tickets

Stand Vrouwen Eredivisie

 
Naar boven