Zondag 5 november

Telstar Vrouwen All Together tegen Feyenoord

De thuiswedstrijd van Telstar Vrouwen tegen Feyenoord van aankomende zondag 5 november staat in het teken van Telstar All Together. Met een speciaal voor deze gelegenheid ontworpen wedstrijdtenue is de boodschap ook dit seizoen dat de Witte Leeuwinnen voor verbinding en inclusie staan. Afgelopen weekeinde kwamen reeds de mannen van Telstar in hun gewonnen thuiswedstrijd met TOP Oss uit in het speciaal ontworpen shirt.

 

Na de winst op AZ en het gelijkspel tegen Excelsior Rotterdam volgt na een vrij speelweekeinde komende zondag een ontmoeting met Feyenoord in het 711 Stadion. De Rotterdammers zijn momenteel hekkensluiters in de Azerion Vrouwen Eredivisie en zullen azen op herstel tegen de Witte Leeuwinnen, die op hun beurt hun sterke reeks willen voortzetten.

 

De wedstrijd in de zevende speelronde van de Azerion Vrouwen Eredivisie begint om 12.15 uur. Kom de Witte Leeuwinnen zondag aanmoedigen vanaf de hoofdtribune van het 711 Stadion. Haal nu je tickets, vanaf slechts €3 op telstarticket.nl

 

Telstar All together

 

Voetbal is voor iedereen ongeacht culturele achtergrond, huidskleur, ras, seksuele voorkeur of religie. Iedereen moet zich welkom voelen binnen het voetbal. Telstar zet zich in op het verbinden en inclusie en is tegen sociale uitsluiting.

 

Om zichtbaar te maken dat voetbal voor iedereen is, treden de mannen van Telstar deze vrijdag in de thuiswedstrijd tegen TOP Oss aan in het Telstar All Together shirt met regenboogmotief. Op 5 november zullen ook de vrouwen van Telstar tegen Feyenoord het symbolische shirt dragen. De regenboog staat voor verbinding, hoop, liefde, veiligheid, ondersteuning en draagt bij aan acceptatie en gelijkheid.

 

De wedstrijdgedragen en wedstrijdgeprepareerde shirts van Telstar uit beide wedstrijden in het teken van Telstar All Together zullen worden geveild, waarbij de opbrengst door Telstar aan een goed doel zal worden gedoneerd. Details over de veiling, deelname en het goede doel worden op korte termijn bekendgemaakt.

 

Tevens biedt Telstar haar supporters en andere liefhebbers bij deze bijzondere gelegenheid wederom de kans om dit unieke shirt in handen te krijgen. Het eenmalige Telstar All Together shirt is vanaf heden in een beperkte oplage verkrijgbaar, exclusief via telstarfanshop.nl

Naar boven