Telstar voetbalt weer met publiek

Morgenavond 4 februari spelen de Witte Leeuwen tegen De Graafschap in het BUKO Stadion. En eindelijk is er weer publiek op de tribunes aanwezig! Het stadion mag voor 1/3 gevuld worden met uitsluitend thuispubliek. Om zoveel mogelijk supporters te verwelkomen zal ook de Noordtribune weer in gebruik worden genomen. Kaarten zijn uitsluitend te koop via www.telstarticket.nl en niet bij het stadion.

We verzoeken alle bezoekers rekening te houden met het volgende:
 

-  Iedere bezoeker dient een geldige QR-code via de Corona-check app te tonen

-  Op de tribune geldt vrij zitten maar houd 1,5m afstand van elkaar
-  Gebruik bij verplaatsing in het stadion een mondkapje

-  Het BUKO Stadion sluit om 22.00 uurBurgemeester Frank Dales: “Jij en ik houden van Telstar en we houden ervan naar het stadion te gaan. Dat we nog niet allemaal mogen, is een teleurstelling voor degenen die er niet bij kunnen zijn en voor de club. Juist nu moeten we Telstar steunen door ons aan de regels te houden. Want doe je dat niet, dan heeft dat negatieve gevolgen voor jou en voor Telstar en die kan jouw club niet gebruiken. Echt, de tijd komt dat we weer samen Telstar aanmoedigen in het BUKO stadion. Tot die tijd: steun de club als een echte fan!”

Algemeen directeur Pieter de Waard: “De Witte Leeuwen mogen weer, in beperkte mate, supporters ontvangen. Belangrijk is dat we ons aan de geldende voorschriften houden. Namens de spelers spreekt de club het vertrouwen uit dat ons dat allemaal gaat lukken.”

Naar boven