Telstar verliest ruim in Maastricht

In een zonnig Maastricht begon het van beide kanten erg tam. Er werden weinig mogelijkheden gecreeerd maar in de 13e minuut kwam MVV op voorsprong door een goal van Remans. Doornbusch moest al een keer eerder in actie komen en in de 23e minuut werd het 2-0. Het was wederom Remans die van ver schoot en de bal via de handen van Doornbusch tergend langzaam het doel in ging. 10 minuten voor rust greep trainer Andries Jonker in en haalde Overtoom en Van Doorm van het veld. In hun plaats kwamen Dijkstra en Kökçü maar ook zij konden niet voorkomen dat MVV nog een keer scoorde. Deze keer was het Blummel die de bal knap langs Doornusch kon schuiven. Telstar kwam wel een aantal maal bij het doel maar verder dan een zachte kopbal van Van Velzen kwamen ze niet.

 

RUST 3-0
 

In de rust kwam Aktas in het veld en bleef Berenstein achter in de kleedkamer. Het mocht allemaal niet baten. De thuisploeg geloofde het wel in de tweede helft en de Witte Leeuwen konden te weinig indruk maken en creëerde slechts een handvol mogelijkheden. Een kwartier voor tijd werd Blackson vervangen door Liesdek en Molenaar verliet geblesseerd het veld en in zijn plaats kwam Vandermeulen.

Maar het kwaad was al in de eerste helft geschiet en de ploeg van Andries Jonker kon het tij niet meer keren. Telstar blijft door de nederlaag helaas op de laatste plaats staan op de ranglijst.. Volgende week weer een nieuwe kans om de eerste overwinning te boeken.
 

Opstelling Telstar:
Doornbusch, Molenaar (81 Vandermeulen), Blackson(75 Liesdek), Bensabouh, Fernandes, van Doorm(38 Dijkstra), Plet, van Velzen, Berenstein(46 Aktas), Overtoom(38.Kökçü), Zakir.

Naar boven