vrijdag 11 november

Telstar tegen ADO

11 november is de dag dat ADO Den Haag bij Telstar op bezoek komen mag. 

Vanavond staat de wedstrijd tegen ADO Den Haag op het programma. De Hagenezen kennen een niet al te beste start aan dit seizoen en hebben met de komst van Dirk Kuyt een opvallende facelift ondergaan. Voor een club als ADO zijn vier overwinningen uit veertien wedstrijden natuurlijk veel te mager. En met daarnaast drie gelijke spelen en zeven nederlagen staan ze op een 17e plaats op de ranglijst. Telstar staat vier plaatsen hoger met evenzoveel overwinningen maar met drie gelijke spelen meer.
 

Vorig seizoen kwam Telstar na vele jaren weer in competitieverband uit tegen de Hagenezen. ADO was tweemaal te sterk voor de Witte Leeuwen. In een leeg BUKO stadion werd er met 0-2 verloren en in Den Haag werd er met 2-1 verloren toen de thuisploeg pas in de slotfase de winnende treffer binnen schoot via Catic. In die wedstrijd kwam Cain Seedorf in de 89e minuut binnen de lijnen bij ADO die sinds dit seizoen deel uit maakt van de selectie van Mike Snoei.
 

De Witte Leeuwen zijn ongeslagen in de laatste zeven duels en hopen uiteraard deze lijn door te zetten en er een achtste wedstrijd aan toe te voegen. Mike Snoei en zijn mannen gaan vanavond in het BUKO stadion er weer volle bak tegenaan!
 

Zorg dat je er bij bent en scoor je ticket via www.telstarticket.nl

Doneer nu!
Naar boven