Ben jij voor? #TIKHEMDOOR!

Telstar nog 1 tikkie nodig voor de Eredivisie

Naast het eerste elftal, onder 21, onder 18 en onder 16 team heeft Telstar sinds twee seizoenen weer een vrouwenteam in de gelederen. De Witte Leeuwinnen komen momenteel uit in de beloften competitie met Jong Ajax, Jong PSV, Jong Twente Jong Feyenoord etc.

Afgelopen maandag heeft Telstar de aanvraag gedaan om komend seizoen 2022-2023 uit te kunnen komen in de Pure Energie Vrouwen Eredivisie. Om deze aanvraag te ondersteunen is de #TIKHEMDOOR campagne gelanceerd. Middels een ludiek filmpje roept Telstar Vrouwen op om te doneren middels een open tikkie. En om het tikkie door te sturen naar alle bekenden zodat er tikkies door het hele land uitgedeeld en doorgetikt worden. Gerenommeerde namen uit de voetballerij, media, bond en bedrijfsleven ondersteunen deze campagne en een aantal zijn ook zichtbaar in het filmpje:

Yvonne van Gennip (ex olympisch schaatser en voorzitter Telstar Vrouwen)
Michael van Praag (ex bondsvoorzitter en Raad van Advies Telstar Vrouwen)
Pieter de Waard (algemeen directeur Telstar)

Ben jij voor? #TIKHEMDOOR! Doneer via Tikkie  en #TIKHEMDOOR door naar je teamgenoten, familie, vrienden en kennissen. En alle andere mensen die vrouwelijke talenten graag op het hoogste podium zien schitteren!
Naar boven